Suyla bağlantılı değişiklikler

Son derece ilginç bir gün. Başak burcunda meydana gelen Dolunay Uranüs’ü tetikliyor.

Bilinmeyen duyguların ve şimdiye kadar derinlerde gömülü kalmış yeteneklerin uyanmasına neden oluyor. Elektrik, teknoloji ve keşifler şimdiye kadar mucize olarak kabul edilen fenomenlere bilimsel açıklamalar getirebilir. Maddenin ötesini araştırmayı, ilginç keşifleri ve teknolojiyle ilgili sürpriz gelişmeleri işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda insanın kendisini keşfetmesine, farklı yönlerini ortaya çıkarmasına neden olacak. Denizler, deniz araçları ve suyla bağlantılı ani değişiklikler meydana gelebilir.

Balık burcu erkekleri ve aşkları

Sezgileri ve algılaması yüksek olan Balık Erkekleri son derece hassas ve alıngan tiplerdir. Kolay etkilendikleri gibi aynı zamanda bulundukları ortamda çevrelerini etkilerler. Tabii meydana getirdikleri etki bir Aslan Erkeği gibi değildir.

Çünkü bir Balığın kendini gösterme ihtiyacı yoktur. Hatta çok fazla görünmekten hoşlanmazlar. Fakat yetenekleri ve yüksek algılamaları ile etkileyici olurlar.

Balık Burcu Erkeklerini tanımlayacak belirgin bir tarif yoktur. Hatta zodyaktaki burçlar arasında tarifi en zor tiplerin Balıklar olduğunu söylemek hiç yanlış olmaz.

Denizdeki balıklar kadar çok çeşitlilik gösteren Balık tipleri arasında korunmalı yaşamaktan hoşlanan süslü akvaryum balıklarından akıllı yunuslara, okyanusun karanlık derinliklerinde yalnız yaşayan gizemli balıklardan kalabalık bir aile olarak yaşayan balinalara kadar çok çeşitlilik gösterir. Bunların arasındaki tek ortak özellik kaygan olmalarıdır. Yani tam yakaladığınızı düşündüğünüz ve kıskıvrak tuttuğunuz bir anda elinizden kayıp gitmesidir. Bu nedenle bir Balık Erkeğine aşıksanız onu sımsıkı avucunuzun içinde tutmamaya özen göstermelisiniz. Yani üzerinde baskı kurmayın fakat tamamen gevşek de bırakmayın. Sıkı fakat özenle tutacak olursanız bir Balık Erkeğiyle ilişkiniz müthiş olacaktır.

Son derece duyarlı ve hassas olan Balık erkekleri sizi kendinizden daha fazla anlar, nasıl mutlu edeceğini bilir. Tabii mutlu etmek isterse! Siz onu mutlu ettiğiniz sürece o sizi daha fazla mutlu edecektir.

Balık Erkekleri değişen olaylar ve koşullarla birlikte hali de değişir. Çok kolay karamsarlığa kapılabilir ve aynı hızla girdiği depresif halden sıyrılır. Son derece neşeliyken birden bire onu somurturken görürseniz üzerine gitmeyin. Fakat ilgisiz de davranmayın. Bir Balık Erkeğinin tahammül edemeyeceği tek şey ilgisizliktir. Onu arayıp sormayı ihmal etmemelisiniz.

Fakat bunu yaparken baskı duygusu uyandırmamaya özen göstermelisiniz. Onu denetliyormuş veya takip ediyormuş gibi davranırsanız sizden kaçacaktır. Hem de neden gittiğini anlayamadan öylece kalabilirsiniz.

Bir Balık Erkeği müthiş bir aşıktır. Fakat ondan çok fazla şey beklememeyi ve onu zorlamamayı öğrenmelisiniz.
Yazarın Tüm Yazıları