Sürprizlere hazır olun

ROLAND Garros’ta 4 kez şampiyon olan ve kortlara geri dönüşü ile kadınlarda heyecanı yeniden artıran Justine Henin, 3.turda Maria Sharapova ile karşılaşabilir.

Bu maçın galibi 1 numaralı seribaşı Serena Williams ile kozlarını paylaşabilir. Kazanan yarı finalde bu dönemde tekrar çıkışta olan 4 numaralı seri başı Jelena Jankoviç ile finale çıkma mücadelesi verebilir.

2 numaralı seri başı Venus Williams ise çeyrek finalde 5 numaralı seri başı Elena Dementieva ile eşleşebilir. Turu geçen yarı finalde geçen yılın şampiyonu Svetlana Kuznetsova ile oynayabilir. Sırp Ana Ivanoviç anlık performans göstererek favori tenisçilerden birini yenebilir.

Hesapları alt üst edecek isimlerin başında Madrid Turnuvası’nı kazanan İran asıllı Fransız tenisçi Aravane Rezai, Roma’da şampiyon olan toprak kort tekniğine hakim 27 yaşındaki Martinez Sanchez ve her maça sonuna kadar asılan Avustralyalı Sam Stosur (26) geliyor.

Kokain çıkmıştı

Erkeklerde en ilginç ilk tur karşılaşması 4 numaralı seri başı Andy Murray ile Fransız Richard Gasquet arasında olacak. Gasquet, Wimbledon’da yarı final oynamış bir raket. Geçen sezon ise doping testi pozitif çıkmış ve kanında kokain maddesine rastlanmıştı. Geçen yılın şampiyonu ve turnuvanı 1 numaralı seri başı Roger Federer çeyrek finalde İsveçli Robin Soderling ile karşılaşabilir. Diğer olası çeyrek final karşılaşmaları ise şöyle; Nadal ile 7 numaralı Fernando Verdasco, 3 numaralı Novak Djokoviç ile ABD’li Andy Roddick ve Murray ile 8 numaralı ev sahibi Jo Wilfried Tsonga. Sürpriz isimlerin başında David Ferrer geliyor.

Madrid Turnuvası’nda Ferrer’e karşı maç sayısı atan Marcos Baghdatis de keyifli ve istekli gününde herkesi eleyecek güçte.
Yazarın Tüm Yazıları