Sürekli eski erkek arkadaşımı görüyorum

RUMUZ: ESKİ ERKEK ARKADAŞSon aylarda rüyalarımda sürekli eski erkek arkadaşımı, bir yıl öncesine kadar birlikte yaşadığımız evde görüyorum (şu an ben başka bir evdeyim).

Genelde akşam saatleri oluyor. Evin salonu, mutfağı bomboş ve o her seferinde bana karşı agresif tavırlar sergiliyor. Hiç gelmedikleri halde akrabalarımdan bazılarını da evde görüyorum. Olay yok, hikayesi yok. Aynı gece rüyamın bir yerinde muhakkak annemle bir plajda oluyoruz, derin olduğu için korksam da denize giriyorum.

YORUM: Rüyada görülen mutfak anne sevgisi ve temel ihtiyaçların karşılanması, salon ise paylaşım anlamına gelir. Rüyanızda erkek arkadaşınızla oturduğunuz evin bu bölümlerinin boş olması ayrıca rüyanızın akşam saatlerinde geçmesi ve erkek arkadaşınızın size karşı kızgın tavırları, ayrıldıktan sonra ya da ilişki esnasında duygusal anlamda tam olarak beslenemediğinizi, ilişkinizin her zaman karanlık, gergin olduğunu gösteriyor. Öte yandan, siz evi terk ettikten sonra yalnız ve sevgisiz kalan erkek arkadaşınızın, onu bu şekilde bıraktığınız için size kızgın olduğunu düşündüğünüz için de bu rüyayı görmüş olabilirsiniz.

Eve gelen akrabalar, ilişkinizi tasvip etmeyen ya da erkek arkadaşınızın tasvip etmediği kişileri sembolize ediyor olabilir. Belki bu kişiler yüzünden ayrılmış da olabilirsiniz. Deniz kenarında annenizle birlikte oturmanız ama denizden korkmanız ise yaşantınızda yeni bir dönemin başladığının farkında olduğunuzun ama bunun sizi korkuttuğunun bilinçaltı ifadesi...

Rüyada çıkan yangın ne anlama geliyor

RUMUZ: İTFAİYE

Rüyamda, oturduğum mahallede yangın çıktığını ve itfayenin kısa sürede gelip bu yangını söndürdüğünü gördüm. Bu sırada birkaç kişiyle beraberdik. Ancak kim olduklarını hatırlayamıyorum.

YORUM: Rüyada görülen yangın, kişinin rüyayı gördüğü günlerde yaşadığı duygusal patlamaları, devamında oluşmasından korktuğu endişeli durumları ve kişinin hayatında oluşacak radikal değişiklikleri sembolize eder. Rüyanızda yangının hemen söndürülmesi, yukarıda bahsettiğimiz olayları kolayca kontrol altına aldığınızın bir göstergesi.
Yazarın Tüm Yazıları