Stüdyoya girecek

Çarşamba geceleri Ortaköy’deki Supper Club’da düzenlenen “Elite Parties” adlı etkinliklere imza atan Selin Boronkay, şarkıcı Faruk K ile birlikte bir sosyal sorumluluk projesinde yer almaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

İkili, yakında birlikte stüdyoya girecek ve “Senin Kalbini Seviyorum” adlı parçayı seslendirecek. “Bu şarkıyı söylemeyi, bir sosyal sorumluluk projesi olduğu için kabul ettim. Parçanın klibinde de Faruk ile iyi bir ikili oluşturacağımıza inanıyorum” diyen ve şu sıralar klip için ünlü popçudan günde dört saat dans dersleri alan Boronkay, bu alandaki hünerlerini önceki gece Supper Club’daki partide gösterdi. Aralarında geçtiğimiz hafta Antalya’da düzenlenen “Dünya Barış Güzeli” yarışmasının kraliçelerinin de bulunduğu konuklar, ikilinin şovunu uzun süre alkışladı.

Mutluluğu Deniz’de buldu

Sortie’nin işletmecisi Sabi Totah, mutluluğu yeni sevgilisi Deniz Pelit’te bulduğunu söylüyor. “Her an bir sürpriz yapıp, Deniz’le evlenebilirim” diyen Sabi Bey’in sadece özel yaşamında değil, iş hayatında da her şey yolunda. Sortie’deki işlerin şu sıralar yoğun olduğunu söyleyen Totah, “İşlerden dolayı tatil planlarını ertelemek zorunda kaldım, tatile eylül ayında çıkacağım” diyor.

Şarkılar eşliğinde evlendiler

Haberin Devamı

Prof. Dr. Ünal Asan’ın avukat kızı Lerzenur Asan, yaşamını Elite World Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Elik ile birleştirdi. Geçtiğimiz gün Elite World İstanbul Hotel’de yapılan düğünde Muazzez Ersoy ve İzzet Yıldızhan sahne aldı. 350 davetlinin katıldığı törende çiftin nikâhını Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan kıydı.

Gergin gece

Bir süredir Bodrum’da tatil yapan Süreyya Yalçın, İstanbul’a döner dönmez soluğu gece kulüplerinde aldı. Önceki gece Al Jamal’e giden Yalçın, oradan Reina’ya geçti. Burada onu, Burak Hatipoğlu’ndan ayrıldıktan sonra adının aşk dedikodularına karıştığı Ankaralı genç işadamı Barış Demirok bekliyordu. Ancak Yalçın’ın Reina’da eğlendiğini duyan Burak Hatipoğlu da gece kulübüne gelince işler karıştı. Hatipoğlu, eski nişanlısını Barış Demirok ile eğlenirken gördü ve sinirli bir şekilde mekânı terk etti. Hiç kimseye aldırmadan sabahın ilk ışıklarına kadar birlikte eğlenen Yalçın ve Demirok ise Reina’dan birlikte ayrıldı.

Anjelique’ten müdavimlerine özel hediye

Haberin Devamı

Anjelique ve Absolut 100, ilginç bir çalışmaya imza attı. Yaz sezonunun başından beri, gece kulübünün müdavimi olan isimlerin siyah beyaz fotoğrafları çekildi, bu fotoğraflar bir anı kitabında toplandı. Her müdavim için özel notların düşüldüğü kitap, önceki gece Anjelique’teki özel partiyle tanıtıldı. Mekânın sahibi Rıza Büyükuğur, sponsorluğunu Absolut 100’ün yaptığı bu kitapların satılmayacağını, sadece müdavimlere hediye edileceğini belirtti. Kitabın önsözünü İstanbul Doors Group’un ortaklarından Levent Büyükuğur yazdı, fotoğrafları ise Emir Sarısaç çekti.

Biletler tükendi

Tarkan’ın Harbiye Açıkhava’da vereceği konserin biletleri tükendi. 1 Ağustos’ta Açıkhava’da sevenleriyle buluşacak olan Mega Star, duygusal parçalarıyla sevenlerinin kalbine dokunurken, hareketleri parçalarıyla da herkesi ayağa kaldıracak. Tarkan, sürprizleri ve renkli şovuyla konsere gelenlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Yazarın Tüm Yazıları