Striptizci Aylin’e yardım eli

Yeni bir internet fenomeniyle karşı karşıyayız galiba. Adı, Aylin. Ama romandaki Aylin’le alakası yok. O günümüzün, üniversitede okuyan 21 yaşındaki Aylin’i. İstanbul’da, Anadolu Yakası’nda küçük bir dairede yaşıyor.

Fotoğraflarında yüzünü bulanıklaştırdığı, videosunda maske taktığı için kendisine "maskeli Aylin" diyor. Aylin internette açtığı blog’unda derdini şöyle açıklıyor: "Gencim, güzelim ama maddi imkanlarım şu anda istediğim hayatı yaşamamı engelliyor. Bunun için kötü yola mı düşmem lazım?"

Aylin, "istediği hayat" hakkındaki gerekli ipucunu sonraki satırlarında veriyor: "Hep bir model ve ünlü olmayı hayal ederdim".

En sonunda bir arkadaşının söylediği, "Kendi videonu çeksene" şeklindeki şahane fikri uygulamaya geçiriyor. "Çakkıdı" eşliğinde dans ediyor kamera karşısında.

Videonun ilk kısmını youtube’a koyuyor. "Biraz açılıp saçılmışım" dediği ikinci kısmı ise eBay’de satışa çıkarıyor! Erotik videonun başlangıç fiyatını da 1 dolar olarak belirliyor.

Fiyatı en çok artırana videonun tamamını maille göndereceğini söylüyor.

Yetmedi, Aylin bu artırmaya katılan herkese msn adresini de veriyor.

"Özel isteği olanlar için"
diye altyazı geçmeyi ihmal etmeden...

"Bilkentli’nin tangasını satanlar" vakasında olduğu gibi biri bizimle dalgasını geçmiyorsa eğer, sevgili seksi Aylin ünlü olup bir an önce sınıf atlamak istiyor.

Tüm internet kullanıcılarından da bu emeline ulaşmak için "yardım" bekliyor.

Bu yazıyı yazarak belki de ilk yardım eli benden uzanıyor Aylin’e.

"Tut elimi Aylin" diye kötü bir espri yapasım var şimdi, ama boşverin. Ama yüreğiniz yandıysa, dahası Aylin’i görmek istiyorsanız maskeliaylin.blogcu.com adresine bir göz atın.

Son olarak, devir fena halde değişti yani. Eskiden magazin dergilerine soyunmaktan geçerdi ünlü olmanın yolu, şimdi youtube ve eBay’den geçiyor. Bu da yılın ilk tesbiti olsun. Koyun cebinize...

Kadınların yeni seksi erkeği: Fazıl Say

Perşembe gecesi Cengiz’in seçtiği şarkılarla Salomanje’de eğlenirken dikkatimizi çekti.

Çoğul yazıyorum, çünkü yanımdaki tüm arkadaşlarım da dikkat kesildi. Kime?

Yeni gelen iki kişiye, yani Fazıl Say - Hande Ataizi ikilisine...

Ertesi günkü Kelebek’in manşetinde okuyunca tescillendi gerçi, ama biz o gece kendi aramızda atıp tuttuk: "Sevgililer galiba?", "Yok değillerdir", "Yok, yok bak Hande nasıl bakıyor Fazıl’a", "Yahu, iki aydır çıkıyorlarmış, bilmiyor musunuz?".

Bu konuşmalar sonrası, kadın arkadaşlar arasında Fazıl Say’a olan bakış açısı Brad Pitt ayarına dönüştü, "çok seksi erkek" fısıldamaları hakim oldu aniden...

Say’ın hem ünlü/başarılı bir piyanist hem de çıktığı kadınların güzel/çekici olması bu algı mertebesine erişmesinde rol oynamış olabilir miydi?

Bilemem. Ama tek bildiğim Hande bu senfonik aşkta daha dikkatli olmalı, çünkü kadınların yeni gözdesi artık seksi piyanist Fazıl Bey.
Yazarın Tüm Yazıları