Stoch daha çok kullanılmalı

ŞAMPİYONLUĞU kazanmak için bir maçı kazanmak yetmez.. Ama bir maçı kaybettiğiniz zaman şampiyonluğu kaybedebilirsiniz.. O açmaza geldiğiniz an yapacağınız tek şey kazanmayı düşünmektir.. Bütün olup, kazanmaya odaklanmaktır..

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na veda ederken çok önemli şeyler kazandı takım olarak.. Malatyaspor’a yenilerek dibe inen takımı yeniden toparlamak, kazanılan 4 maçın sonucunda yeniden şampiyonluk yarışında var olmak iyi çalışmanın karşılığı.. Antalya’da çok iyi devre arası geçiren, sürekli kanat akınları ve duran top varyasyonları çalışan oyuncular 4 maçı da kazanıp özgüvenlerini yenilediler..

Alex ikinci yarı çok etkiliydi

Dünkü maçın kazanılmasındaki en önemli faktör kuşkusuz Volkan Babacan’dan başlayan hatalar zinciri ve akıllı paslaşmalar sonucu gelen erken goldü.. Takım; Alex iyi marke edilmesine karşın hücumda çoğalmayı, rakip atakları orta alanda karşılamayı başardı. Buna karşın kaptan özellikle ikinci yarı çok etkiliydi.. Lugano 5.golüne ulaşırken ligin en önemli duran top silahı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kayseri ilk 5’in dışında kalabilir

Bütün artılara karşın Fenerbahçe’nin temposunun çok üst düzeyde olmadığını, yakalanan kontra fırsatlarda final paslarının iyi verilmediği ortada.. Stoch mutlaka bu bölümlerde kulanılmalı.. Hem şutu olan, hem de çok çabuk adam eksilten bir oyuncu Slovak yıldız.. Niang’ın sürekli hata yaptığı bölümlerde Stoch devreye girse fark daha da artardı..
Kayserispor çok iyi oyucularına karşın Fenerbahçe orta sahasını geçemedi.. Hücumda böyle etkisiz oynarlarsa ligi ilk beşin dışında bitirirler..

BEĞENDİM
Uzun süre sonra ilk onbir oynayan Özer’in pozitif futbolunu.

BEĞENMEDİM
İki takımın sürekli kalecilere geri pas yapmasını.

DİKKAT
Mehmet Topuz bu gücü ve kuvveti ile milli formayı hak ediyor.
Yazarın Tüm Yazıları