Sportif Koç

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve İzmirli eşi Caroline Koç, geçtiğimiz gün mini bir tatil için İzmir’e gitti.

Beş yıldızlı bir otelde konaklayan çift, Caroline Koç’un ızmir’de yaşayan anne ve babası Herve-Marianne Giraud’u da ziyaret ederek, hasret giderdi. Mustafa Bey ve Caroline Hanım, önceki gün ise Kordonboyu’nda kısa bir yürüyüş yaptı, ardından Selim Kaptan’ın sahibi olduğu Alsancak’taki Mi Casa Cafe&Bar’da yemek yedi. Mustafa Koç, elitlerin tercihi New Balans ayakkabıları, blue jean’i, GAP marka sweat-shirt’ü ve Barbour montuyla sportif bir şıklık sergiledi.

En beğendiği pozu

www.womenist.net internet sitesi üzerinden yayın yapan kadın dergisi Womenist, bu ayki “Benim Seçtiklerim” bölümünde Candan Kıramer’i ağırladı. Sosyete kuaförü Erdem Kıramer’in eşi, Bettina Machler’in de iş ortağı olan Candan Hanım, hayatındaki ‘en’leri dergi okurlarıyla paylaştı. En büyük tutkusunun ailesi olduğunu söyleyen Kıramer, Rolex saatini çok sevdiğini, hobisinin ise fotoğraf çekmek olduğunu belirtti. Yandaki bu fotoğrafını da, en çok beğendiği pozları arasında 1 numaraya koydu.

Modacıların işbirliği

New York’ta yaşayan dünyaca ünlü tasarımcımız Emre Ertürk, yeni yıl için geldiği ıstanbul’da hoş bir sürprizle karşılaştı. Tasarımlarıyla Madonna ve Michelle Obama gibi ünlü isimlere de hitap eden Ertürk, modacı Seval Birinci’nin kendisi için bir organizasyon tertiplediğini öğrendi. Birinci, New York ve Los Angeles sosyetesinin de beğendiği Ertürk tasarımlarını Türk moda severlerle buluşturacak. Ertürk’ün az sayıda ürettiği özel kadın çantaları ve ev aksesuvarları, 12 Ocak’ta Home Store Kalamış’ta sergilenecek. “NY Style Shopping Party” adıyla saat 21.00’de başlayacak mini şova, Ertürk ve Birinci’nin tüm dostları davetli...

Efes üzdü

Günlerdir merakla beklenen Efes Pilsen-Olympiakos maçı, önceki akşam oynandı. Karşılaşmayı Efes Pilsen Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan ve eşi Emine Hanım’ın yanı sıra oğulları İzzet Özilhan ve sevgilisi Yasemin Ergene de büyük heyecanla izledi. Maça gelenler arasında, Mustafa Sirmen de vardı. Dört yıl büyük aşk yaşadığı sevgilisi Sinem Kobal’ın arkadaşı Arda Turan ile flört etmeye başlamasının ardından ortalarda görünmeyen Sirmen, salonda İzzet Özilhan ve Yasemin Ergene ile birlikte oturdu. Efes Pilsen’in, TOP 16 iddiasını sürdürmek için çıktığı maçta iyi oynamasına rağmen son saniyelerde 93-85 kaybetmesi, başta Tuncay Özilhan ve oğlu İzzet Özilhan olmak üzere herkesi üzdü...

Avusturya çıkarması

Othmar Pferschy, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kuruluş yıllarında çektiği fotoğraflar ile genç cumhuriyetin ve Türk insanının dünyaya tanıtılmasında büyük görev üstlenen bir fotoğraf sanatçısı. ıstanbul Modern Müzesi, Othmar Pferschy’nin fotoğraflarını, Avusturya’da Viyana ve Salzburg’dan sonra bu kez doğduğu kent Graz’da sergiliyor. ıstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, “Fotoğraf sergisi, ‘Othmar Pferschy: Modern Türkiye’ adıyla 12 Ocak’ta Stadtmuseum Graz’da açılacak. Sanatçının 89 yapıtının yer alacağı sergi, 21 şubat’a kadar açık kalacak. Pferschy’nin fotoğrafları, 25 şubat-20 Mart günleri arasında da Dornbirn’deki Museum der Stadt Dornbirn’de sergilenecek” diye konuştu.

Estetik cerrahından sergi

Artgalerim Nişantaşı, 21 Ocak-28 şubat günleri arasında Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Nuri Battal’ın “Gerçeklik Senfonisi” isimli sergisine ev sahipliği yapacak. Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi ihtisası yapmak üzere Japonya’ya giden Battal, etkisinde kaldığı Uzakdoğu felsefesinin yanı sıra Anadolu motiflerini de eserlerine yansıtıyor. Nuri Bey, “Hayatımın her döneminde resim sanatı mutlaka yer aldı” diyor.

Rüzgar kayak öğreniyor

Gül-Serkan Yazıcı çifti, üç yıl önce bir erkek çocuk sahibi olmuştu. Yazıcı çifti, Rüzgar adını verdikleri oğullarının üstüne titriyor. Serkan Yazıcı, sahibi olduğu Chalet Yazıcı Otel’i sezonun başlamasıyla açtı. Bu nedenle kış aylarında Uludağ’da yaşayan Gül Hanım ve Serkan Bey, Rüzgar’ın tıpkı babası gibi usta bir kayakçı olması için çabalıyor...
Yazarın Tüm Yazıları