Siyah-beyaz yaz

Mango, 2007 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu önceki akşam Swissotel’de düzenlediği defile ile tanıttı. Siyah ve beyaz renklerin ön plana çıktığı koleksiyon, izleyicilerin beğenisini kazandı.

Hazır giyim markası Mango, ilkbahar-yaz koleksiyonunu önceki akşam bir defileyle tanıttı. Defilede Cansu Dere, Güzide Duran, Ayşe Hatun Önal, Şenay Akay, Yüksel Ak, Pınar Tezcan, Ece Sükan, Sema Şimşek, Sedef Avcı ve Selma Ergeç gibi birçok ünlü manken podyuma çıktı. Gecenin en ilginç detaylarından biri, Güzide Duran’ın podyumda /images/100/0x0/55eb4c8ef018fbb8f8b84532topuklu ayakkabılarla yürüyemeyince ayakkabıları eline alıp yürümeye çıplak ayakla devam etmesiydi. Sertab Erener, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Eda Taşpınar, Şebnem Işık, Deniz Berdan gibi tanınmış simaların katıldığı gece, İspanyol Endülüs müziğinin güçlü sesi Josephina’nın yorumladığı şarkılarla sona erdi.

Defilenin geliri kanser vakfına

Vural Gökçaylı, önceki akşam "Avon’la Sağlığa Yolculuk" projesi kapsamında bir defile düzenledi. Önceki akşam Conrad Otel’de yapılan "Vural Gökçaylı-Perspective" defilesi, binlerce dolarlık bir yardım yarışına da sahne oldu.

Vural Gökçaylı’nın çok özel tasarımlarını sunduğu defile, iş dünyasının önde gelen simalarını Conrad Otel’de bir araya getirdi. Gösterişli kıyafetlerin uzun uzun alkışlandığı defile sırasında ayrıca Gökçaylı’nın koleksiyonundan özel tasarım pembe bir tuvalet ile Efe Mücevher tarafından özel olarak bu gece için üretilen Lava yüzük de açık artırmayla satışa sunuldu. Rafi Portakal’ın yönettiği mini açık artırmada, Lava yüzüğü 80 bin YTL’ye Erdoğan Demirören alırken, pembe tuvaletin sahibi ise 50 bin YTL karşılığında Rahmi Koç oldu.

Ünlü modacının 1970’lerden günümüze çok özel tasarımlarının yer aldığı defilede Çağla Şikel, Julia Nitu, Bilge Karaduman, Tuğba Karaca, Tuğçe Güder gibi başarılı mankenler görev aldı. Açık artırmadan elde edilen toplam 130 bin YTL ve geceden elde edilen gelirin tamamı "Avon’la Sağlığa Yolculuk Fonu" kapsamında kullanılmak üzere Türk Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu’na aktarıldı.
Yazarın Tüm Yazıları