Şiddetli Yağmur dindi

Geçen hafta Yağmur Ünal’ın yabancı aşkı Benjamin Carrington ile ‘ev’lendiğini yazmıştım.

Haberin Devamı

Teşvikiye’deki Hüsrev Gerede Caddesi’nde aynı evde yaşamaya başlayan sevgililer, haberin ertesi günü, sokak ortasında tartıştıkları iddiasıyla gündeme gelmişti. Nişantaşı Sess Bar’da başlayan tartışmada, Ünal’ın Carrington’ı kıskandığı ve bu yüzden kavga ettiği yazılmıştı. İkiliyi, geçtiğimiz hafta sonu Teşvikiye’de gördüm. Köpeklerini gezdirmeye çıkan sevgililer, kimseye aldırış etmeden sokak ortasında öpüşüyordu.

Boğaz’da balık pistte go-kart

Beşiktaş Kulübü’nün eski başkanlarından merhum Mehmet Üstünkaya’nın kızı Aslı Üstünkaya, Heves-Yasin Ekinci’nin oğulları Volkan Ekinci’yle evlenmişti. Aslan adında bir oğlu olan Aslı Üstünkaya, geçtiğimiz hafta sonu oğluyla Yeniköy’deki yalılarının önünden tekneye binip denize açıldı ve Boğaz’da balık tuttu. Aslan, ertesi gün de dayısı Kerem Üstünkaya’yla pistte go-kart yaptı. Aslı Üstünkaya, oğlunun fotoğraflarını Instagram’da paylaştı.

Haberin Devamı

Chopard için İstanbul’da

Manken Petra Nemcova, marka elçisi olduğu saat ve mücevher firması Chopard için bugün Türkiye’ye geliyor. Markanın mücevher koleksiyonu Londra’dan sonra Türkiye’de 25 Ekim’e kadar Tektaş Gallery’de sergilenecek. Sergiye Nemcova ve Chopard Eş Başkanı Caroline Shufule ev sahipliği yapacak.

Söylemem, sır!

Bülent Eczabıcıbaşı, eşi Oya Eczacıbaşı ve kızlarıyla Atatürk Havalimanı’ndan çıkarken görüntülendi. Oya Eczacıbaşı, unuttuğu bavulunu almak için görevlilerle birlikte yeniden içeriye girerken, ünlü işadamı gazetecilere “Nereye gittiğimizi söyleyemem, sır” diye takıldı.

Sorular canını sıktı

Meryem Uzerli’yi hamile kaldıktan sonra terk ettiği iddiasıyla gündeme gelen gelen Can Ateş, Atatürk Havalimanı’nda ortaya çıktı. Gazetecileri görünce keyfi kaçan Ateş, “Meryem Uzerli’yi mi ziyaret ettiniz?” sorusuna sinirlenip hızla havalimanından ayrıldı.

Yazarın Tüm Yazıları