23 Nisan'da ‘Çocukla gel’ diyen tatil fırsatları

23 Nisan tatilini ailenizle birlikte yurt içi ya da yurt dışında geçirmeye ne dersiniz? 23 Nisan'da ister çocuklarınıza bir tur hediye edin, isterseniz kendiniz bir fırsatı seçerek tatilin keyfini çıkarın. Seçenek çok... Sizler için 23 Nisan'da her isteğe göre en hesaplı tatil fırsatlarını seçtik.

Haberin Devamı

PARİS’TEN BERLİN’E UZANAN YOLCULUK
AVRUPA TURU

23 Nisanda ‘Çocukla gel’ diyen tatil fırsatları


Bu turda Paris, Strazburg, Münih, Prag ve Berlin’e doyacaksınız. Paris’te Opera Meydanı, Chaillot Meydanı, Madeleine Meydanı, Eyfel Kulesi, Strazburg’da Grande, Notre Dame Katedrali, Münih’te Olimpiyat Köyü, BMW binası, Prag’da ise Prag Kalesi, Charles Köprüsü göreceğiniz yerlerden bazıları... Setur, 22 Nisan - 1 Mayıs Fiyatı: 2.248 TL. (444 0 738)

DOLMABAHÇE SARAYI MÜZESİ GEZİSİ
OSMANLI’DAN CUMHURİYET’E 

23 Nisanda ‘Çocukla gel’ diyen tatil fırsatları

Haberin Devamı


Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde ailecek Dolmabahçe Sarayı’nı gezmeye ne dersiniz? Osmanlı’dan Cumhuriyet’e kadar her anıyı sanat tarihi uzmanı Doç. Dr. Deniz Esemenli rehberliğinde öğreneceksiniz. Atatürk’ün vefat ettiği oda, esvap odası ve ek binalar gibi birçok bölüm de göreceğiniz yerlerden. Ets Tur, 24 Nisan. Fiyatı: 99 TL. (444 0 387)

NEW YORK, MİAMİ VE ORLANDO TURU
BÜYÜLÜ WALT DİSNEY

23 Nisanda ‘Çocukla gel’ diyen tatil fırsatları


Bu üçlü serüvende eğlence ve yeşil alanlarla Amerika’yı baştan keşfedeceksiniz. New York ve Miami’yi gezdikten sonra çocuğunuzla beraber mükemmel bir eğlence sizi bekliyor olacak. Walt Disney World’de park Harry Potter’ın ‘Sihirli Dünyası’nda kaybolup, çizgi kahramanların sahne gösterilerini izleyeceksiniz. Jolly Tur, 22- 30 Nisan. Fiyatı: 5762 TL. (444 0 644)

GELİBOLU TURU
TARİHİN İZLERİ

23 Nisanda ‘Çocukla gel’ diyen tatil fırsatları


Türkiye tarihinin yazıldığı, kahramanlık hikâyelerinin yaşandığı toprakları 18 Mart’ta gezemediyseniz 23 Nisan iyi bir fırsat... Birinci Dünya Savaşı’nda yüzlerce askerin hayatını kaybettiği Gelibolu’da tarihi tekrardan yaşayacaksınız. Kilitbahir Kalesi, Sarıkule, gezeceğiniz yerlerden sadece birkaçı... Coral Travel, 23 Nisan. Fiyatı: 160 TL. (444 0 684)

Haberin Devamı

MİDİLLİ TURU
KUZEY EGE’NİN İNCİSİ

23 Nisanda ‘Çocukla gel’ diyen tatil fırsatları

 

Ailecek güzel bir bahar kaçamağı için Midilli doğru adres... Barbaros Hayrettin Paşa’dan Çaka Bey’e, Aleko’dan Ali’ye uzanan yolculukta biraz Yunan, biraz da Anadolu esintileriyle karşılaşacaksınız. Mutlaka Agiassos, Eresos, Molyvos, Plomari gibi köyleri keşfe çıkmayı ihmal etmeyin. Fest Travel, 20 - 23 Nisan. Fiyatı: 1.978 TL. (0850 622 33 78)

BELGRAD TURU
VİZE DERDİ YOK 

23 Nisanda ‘Çocukla gel’ diyen tatil fırsatları


Balkanları’n Avrupa’ya açılan kapısı olan Belgrad, güzelliğiyle son yılların en popüler seyahat güzergâhlarından. Tur boyunca birçok tarihi güzelliği göreceksiniz. Brankov Köprüsü, Taş Meydan, Slaviya Meydanı, Aziz Sava Kilisesi, Eski Saray bunlardan bazıları. Turu özel kılan ise vizesiz olması. Anı Tour,  23- 26 Nisan. Fiyatı: 968 TL. (0850 300 0 264)

Haberin Devamı

KİEV TURU
BAŞTAN SONA BAŞKENT

23 Nisanda ‘Çocukla gel’ diyen tatil fırsatları



Mimari ve eğlencenin birleştiği Kiev’de hem Batı’nın hem de Doğu’nun izlerini göreceksiniz. Şehrin estetik ve tarihi dokusunu anlamak için Pecherska Lavra ve İkinci Dünya Savaşı Müzesi’ni gezeceksiniz. Bu arada Kiev ucuz votka ve leziz peynirleriyle ünlü... Tatmadan sakın dönmeyin. Mng Turizm, 21- 24 Nisan. Fiyatı: 1.287 TL. (444 2 000)

KAPADOKYA TURU
MİSTİK DOĞADA EĞLENCE

23 Nisanda ‘Çocukla gel’ diyen tatil fırsatları


Bu turla Kapadokya’nın mistik doğasında çok güzel dakikalar geçireceksiniz. Peribacalarının en yoğun şekilde yer aldığı Göreme Açık Hava Müzesi, Avanos ve  Paşabağı Vadisi bölgenin vazgeçilmez duraklarından... Balonla gezi ve atla safari yapmadan sakın dönmeyin. Jolly Tur, 22- 24 Nisan. Fiyatı: 589 TL. (444 0 644)

 

 

 

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları