Sevgilisini annesiyle tanıştırdı

Vedat Alaton, altı aydır Nilüfer Zapçı’yla flört ediyor. Sevgililer ilişkilerinin ilk haftalarında göz önünde olmaktan çekiniyordu. Ama bu çekingenlik sonunda ortadan kalktı.

Önceki gün Vedat Alaton’un eniştesi Mehmet Günyeli’nin Beyoğlu, İstiklal Caddesi’ndeki Fotoğraf Evi’nde açtığı Küba fotoğraflarından oluşan ‘Viva Cuba Libre’ adlı serginin açılış kokteyline de kol kola geldiler. Vedat Alaton, ablası Leyla Hanım ve eniştesiyle de tanıştırdı sevgilisini. O gün Avusturya’da yaşayan annesi Mara Alaton da sergiyi gezmek için İstanbul’daydı. Vedat Alaton evlilik planları yaptığı Nilüfer Zapçı’yı annesi Mara Hanım’la da tanıştırdı.

Türkiye’ye geldi

Dudak dolgunlaştırma ve yüzdeki kırışıklıklar için kullanılan Restylane’in yeni formu Restylane Vital Türkiye’de. El, dekolte ve boyun bölgesindeki kırışıklıklar için özel olarak hazırlanan Restylane Vital’in tanıtım toplantısına Q-Med Avrupa Yetkili Eğitimcisi Dr. Hale Kapkın konuşmacı olarak katıldı. Tanıtım kokteylinde Dr. Erkan Koyuncu (Estee Lazer), Dr. Tunç Tiryaki (Transmed), Dr. Erçin Özüntür (Estetik Kozmetikçiler Derneği Başkan Yrd.), Dr. Ayşegül Salta (Form Güzellik Mrk.) gibi ünlü doktorlar deneyimlerini paylaştılar.

Transfer oldu

Damat Tween’in başarılı koordinatörü Pelin Atay, Polo Garage’a transfer oldu. Altı yıldır profesyonel anlamda tekstil sektörü içinde olan Atay, yurt içi ve yurt dışı mağazalarında tüm tanıtım organizasyonlarını, reklam çalışmalarını, basın koordinasyonlarını ve yeni tanıtım projelerini gerçekleştiriyor. Orhan Gencebay, Gönül Yazar, Cem Yılmaz, Aysun Kayacı gibi isimlerin müşterileri arasında bulunan Polo Garage’ın yurt içinde 53, yurt dışında ise Rusya’da 2, Ukrayna’da 6, Romanya’da 4, Fransa Nice’te 5 olmak üzere toplam 17 mağazası var.

Kendi eseri

Elif Germiyanlıgil, İtalyan Kültür Merkezi’ndeki yardım amaçlı geceye eşi Mehmet Bey’le geldi. Elif Hanım, bu yıl çok moda olan çingene modasını yansıtan giysisiyle çok şık görünüyordu. Modelini kendisinin çizdiği etek ve bluzuyla herkesin beğenisini topladı.

Tercihi her zaman Cavalli

Özlem Önal, Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı’nın ‘Tohuma Su Gerek’ projesine katkı sağlamak amacıyla İtalyan Kültür Merkezi’nde önceki gün gerçekleştirdiği davete Roberto Cavalli imzalı elbisesiyle katıldı. Yerlere kadar uzanan leopar desenli eteğinin üzerine giydiği yılan derisi bluzu ve aynı deriden çantasıyla Önal, çok şıktı. Nişantaşı’ndaki Cavalli’nin mağazasında satılan bu elbisenin bedeli çantasıyla birlikte 3800 euro...

Eski gelinini yalnız bırakmadı

Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı’nın ‘Tohuma Su Gerek’ projesine katkı sağlamak amacıyla İtalyan Kültür Merkezi’nde önceki gün gerçekleştirdiği yardım müzayedesi, davete katılan isimlerin güzellik ve şıklık yarışına dönüştü. Vakıf başkanı Mine Narin’i yalnız bırakmayan arkadaşları, satışa çıkan eserleri açık artırma sonucu aldılar. Mine Hanım’ın boşandığı eşi Bülent Verdi, annesi Ferhunde Verdi’yle gelmişti İtalyan Kültür Merkezi’ne... Ferhunde Verdi, eski gelinini, torununun annesini bu anlamlı günde yalnız bırakmayarak desteğini gösterdi.

Kırmızılı kadın

Kurye Net’in sahibi Haluk Berdan’ın eşi Deniz Hanım, bir giydiğini bir daha giymemesiyle tanınıyor. Deniz Hanım’ı hemen her davette, yardım gecelerinde, açılışlarda ve müzayedelerde görmek mümkün. İtalyan Kültür Merkezi’nde düzenlenen Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı’nın gecesine kırmızı bir elbiseyle katılan Deniz Berdan, kuşkusuz davetin en çok dikkat çeken ismiydi.

Boşanmamışlar

Yazarın Tüm Yazıları