Şeffaf Derin

Önceki akşam Asmalımescit’te sevgilisi Cem Aydın’la görüntülenen Derin Mermerci, transparan bluzunun azizliğine uğradı.

Haberin Devamı

Derin Mermerci, oyuncu Kaan Urgancıoğlu’ndan ayrıldıktan sonra NTV’nin eski CEO’su Cem Aydın’la yeni bir aşka yelken açmıştı. İlk kez Bodrum tatillerinde görüntülenen sevgililer, önceki gün de Asmalımescit sokaklarında objektife takıldı.
Bebek ve Nişantaşı’ndan sonra yeni şubesini Asmalımescit’te açan Delicatessen’de arkadaşlarıyla yemek yiyen çift, mekândan birlikte ayrıldı.
Aydın’la yan yana görüntülenmek istemeyen Mermerci, onu arkasında bırakıp hızlı adımlarla yürümeye başladı ve bu sırada transparan bluzunun azizliğine uğradı. Art arda patlayan flaşlarla sutyen giymediği ortaya çıkan Mermerci ve onu takip eden sevgilisi, gecenin karanlığında gözden kayboldu.

Alaton eğlencede

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, önceki akşam İzzet Çapa’nın Maçka’daki mekânı Cahide’de eğlendi. Alaton, gecede şov yapan drag queen’lerden biriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar buluştu

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi maçı için İstanbul’a gelen rakipleri Real Madrid’in yöneticilerini, Barış Tansever’in sahibi olduğu Sunset’te ağırladı. Aysal, yemeğin sonunda Türk ve dünya mutfağından yemekler hazırlayan şefler Hüseyin Arslan ve Hiroki Takemura ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gidebileceğiniz bir yer biliyorum

Gayrettepe’deki Selenium Panorama Residence’ta hizmete giren Bergsen&Bergsen Galeri, “Gidebileceğimiz Bir Yer Biliyorum” adlı sergiyle açıldı. Aida-Selim Bergsen çiftinin ev sahipliği yaptığı açılışta, davetliler sergiyi küratör Fırat Arapoğlu’nun rehberliğinde gezdi.

GECE KUŞU

Abisi kalp, kendisi gitar çalıyor

Neslişah Alkoçlar, Merve Hasman, Ayşe Özyılmazel gibi ünlü isimlerle yaşadığı aşklarla adından söz ettiren işadamı Berk Suyabatmaz’ın kardeşi Cenk Suyabatmaz, çarşamba günleri Hitt Pera’da sahneye çıkıyor. Abisi gibi iş hayatına atılmak yerine sanatla uğraşmayı tercih eden Cenk’in performansını izlemenizi tavsiye ederim.

AJANDA

Gecenin yıldızı

90’lı yılların soul ve pop müzik divası Lisa Stansfield, “Turkcell Yıldızlı Geceler” etkinliği kapsamında bu akşam Beşiktaş Kültür Merkezi’nde hayranlarıyla buluşuyor. Stansfield, konserde George Michael ve Queen ile düet yaptığı şarkıları da seslendirecek.

Yazarın Tüm Yazıları