Seda hala oluyor

Merakla beklenen "Hababam Sınıfı Üç Buçuk" filminin galası önceki akşam Cevahir Alışveriş Merkezi’nde yapıldı.

Aynı gün iki filmi birden vizyona giren Mehmet Ali Erbil, galaya eşi Tuğba Erbil ve yakın dostu Seda Sayan’la kol kola geldi. İlk kez Mehmet Ali Erbil ile aynı filmde buluştuğunu söyleyen Seda Sayan’a ise oğlu Oğulcan eşlik ediyordu. Oğlu istediği için bu filmde yer aldığını söyleyen Sayan’ın açıklaması üzerine söze giren Erbil, "Bakın ikimiz de çocuklarımızla geldik" dedi.

Bu espri üzerine Seda Sayan ise 1.5 aylık hamile olan Tuğba Erbil’in karnını tutarak "Bakın ben de artık hala oluyorum" şeklinde konuştu. Derin göğüs dekolteli kıyafetiyle ilgi odağı olan Sayan, Mehmet Ali Erbil’e "Hakikatten güçlü ve büyük bir oyuncu. Hem komedide hem de dramda başarılı ve örnek alınması gereken bir isim. Benim de bu filmde ondan çok şey aldığımı göreceksiniz" diye övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi.

Çocuklara özel gösterim

Etiler’deki Mayadrom Up Town Alışveriş Merkezi içindeki sinema salonunda önceki akşam ünlülerin çocukları için "Keloğlan Kara Prens’e Karşı" filminin özel gösterimi yapıldı. Omurilik Felçlileri Derneği tarafından düzenlenen özel gösterime Demet Akbağ oğlu Ali’yle, Neşe Erberk üçüz kızlarıyla katıldı. Mehmet Ali Erbil’in kızları Sezin ve Yasmin de oradaydı. Gecenin sonunda Mehmet Ali Erbil’in hamile eşi Tuğba Erbil’e Omurilik Felçlileri Derneği’ne yaptığı yardımlardan dolayı bir de teşekkür plaketi verildi.

Kaset fiyatına CD çıkardı

Hande Yener, "Apayrı" adlı dördüncü albümüyle bir kez daha sevenlerinin karşısında... Hazırlıkları geçen ay Hamburg’ta tamamlanan albümü iki gün önce piyasaya süren Yener, ilk klibini ise "Kelepçe" adlı şarkısına çekti. 15 eserin yer aldığı bu çalışmanın kendisi için bir olgunluk albümü sayılabileceğini söyleyen sanatçı, "Apayrı" ile korsana ve MP3’lere de savaş açtı. Müzik sektörüne ağır darbe indiren bu iki faktörü etkisiz hale getirmek için CD ile kaseti aynı fiyattan yani 7.5 YTL’den satışa sunan Hande Yener, bu sayede yasal olmayan bu akışın önünü keseceğine inanıyor.

Öğrencilere destek

Kavram Dersaneleri’nin Türkiye genelinde düzenlediği bilgi konulu olimpiyata, ünlüler de destek veriyor. Filiz Akın, Erol Evgin, Selami Şahin, Reyhan Karaca, Seray Sever gibi sanat dünyasının tanınmış isimleri, başarılı öğrencilerin yanında yer alıyor. Her yıl Lise 1 ve Lise 2’nci sınıf öğrencileri arasında Matematik-Fen-Sözel alanlarında düzenlenen olimpiyat, 12 yıldır gerçekleştiriliyor.

Yüzükler takıldı

Cemiyet hayatının güzelliğiyle ünlenen ismi Leyla Çebi, İGS’nin genç patronu Hakkı Talu ile önceki akşam nişanlandı. Bebek mel’S Restaurant’da aile dostlarının katıldığı sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımı atan Çebi’nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Yazarın Tüm Yazıları