Seçim balayını erteletti

Alinur Velidedeoğlu ve Enci Teker geçtiğimiz hafta evlendiler.

Velidedeoğlu ve Teker’in ailelerinin katıldığı Süzer Plaza’daki davette nikáhı Mustafa Sarıgül kıymıştı. Çiftin evlendiklerini duyan dostları balayına nereye gideceklerini, ne zaman düğün daveti vereceklerini sormaya başlamışlar. Geçtiğimiz gün bir davette karşılaştığım Velidedeoğlu, ajans olarak CHP’nin seçim kampanyalarını üstlendiklerinden dolayı balayına gitmeyeceklerini, daveti ekim ayı gibi vereceklerini söylüyor.

Bu iş ciddi

Sosyetemizin sevilen genç kızlarından Ece Şirin, Hindistan’ın önemli işadamalarından Mohit Burman’la aşk yaşıyor. Önceki gün İstanbul’a sevgilisi Ece Hanım’ı görmeye gelen Burman, Kuruçeşme’deki Les Ottomans Otel’de kalıyor. Hindistan’ın sağlık, kişisel bakım ve yiyecek sektöründeki büyük firmalarından Dabur Şirketler Grubu’nun başkanı Mohit Burman, bir iş gezisi için Hindistan’a giden Ece Şirin’le tesadüf eseri tanışmış. Bu tanışmanın ardından Hindistan-İstanbul arasında mekik dokuyan Burman, önceki akşam da Hindistan’ın iki zengin ailesine mensup Prenses Ayşe ile damat Viran Bhatia’nın Esma Sultan Yalısı’nda verdikleri davete katıldı.

Adada buluştular

SuAda’daki balıkçı Arşipel’in önceki akşam önemli konukları vardı. Bodrum, Bitez’deki 11 yıllık balıkçı Arşipel’in müdavimi Rahmi Koç, kadim dostlarını bu kez balıkçının SuAda’daki şubesinde ağırladı. Koç Holding CEO’su Bülent Bulgurlu ve eşi Vera Hanım da Rahmi Bey’le aynı masayı paylaştı.

SuAda’da geçen yıl evlenen Ergün Yüksel’in kızı Ayşe Yüksel onuruna verdiği davet sonrasında Rahmi Koç teknesiyle SuAda’dan ayrıldı. Davete Vural Gökçaylı, Kahraman-Jülide Sadıkoğlu, Monik-Jeri Benardete, Mehmet-Nihal Cansun, Ali-Arzu Dürüst, Tezcan-Mihrinur Yaramancı, Güneş-Beyza Taner’in de aralarında bulunduğu elit isimler katıldı. Davet sonrası Rahmi Koç, dostlarıyla fotoğraf çektirdi.

Bodrumlu sanatçılar ustalarla buluştu

Geçtiğimiz gece Bodrum, Yağhane restoran anlamlı bir buluşmaya mekán oldu. Türk resminin duayenleri Bedri Baykam, Birol Kutatgu, Burhan Doğançay, Ender Güzey, Mustafa Altıntaş, Orhan Taylan ve Turan Erol, güzel bir akşam yemeğinde Bodrumlu sanatçılar ve sanatseverlerle bir araya geldi. Gece boyunca ilerleyen sohbet, yaşanılan keyifli saatler Bodrum’un gereksindiği sanat ortamının ve sanatçı dayanışmasının temellerini attı. Sanata ve eğitime sağladıkları desteklerle tanınan ve ülkemizin sayılı koleksiyonerlerinden olan Yunus Büyükkuşoğlu’nun eşi Fatoş Hanım ve sanat eğitimini sürdüren kızları Esra Hanım, sanat eleştirmeni Özay Erkılıç, yazar Oral Gönenç, yazar Bülent Akkurt, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi Müdürü Yaşar Yıldız da yemeğe katılanlar arasındaydı. BodrumArt-Bodrum Sanat ve Kültür Derneği’nin düzenlediği yemekte dernek üyesi Hüseyin Özgül’ün davetlilere günün anısı için BodrumArt adına sunduğu Le Kabbak markalı sembolik hediyeler, gecenin sürprizi oldu.

Oğulları duygulandırdı

"BBG", "Dokun Bana" ve "Akademi Türkiye" gibi pek çok projenin altına imza atan yapımcı Pelin Akat, altı yıl önce boşandığı eşi Varol Kaynar’la tekrar nikáh masasına oturdu. Varol Bey’in sahibi olduğu Sortie adlı gece kulübünde düzenlenen nikáh törenine Ajda Pekkan, Serdar Ortaç, Uğur Batur, İpek Tuzcuoğlu, Nuri Öztaşkın, Çiğdem Kayalı, Tülin Şahin-Mehmet Özer, Dilara Endican, Banu-Hidayet Türkoğlu, Feryal Gülman, gibi iş, sanat ve sosyal hayatın önemli isimleri katıldı. Düğüne deniz yoluyla katılan Ajda Pekkan, geç saatlerine kadar çifti yanlız bırakmadı. Çiftin dostları tarafından hazırlanan ve günün sevilen şarkılarından oluşan klip, barkovizyonda gösterildiğinde konuklar kahkahalara boğuldu. Klibin ardından, çiftin 10 yaşındaki oğulları Emre, mikrofonu eline aldı ve konuklara seslendi. "Çok sevdiğim anne ve babamın yeniden bir araya gelmesinden dolayı çok mutluyum. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmadığınız için sizlere ve arkadaşlarıma teşekkür ederim" diyen Emre, herkesi duygulandırdı. Konukların büyük bir çoğunluğu çocuklarıyla Sortie’deki düğüne katılmışlardı.

Deniz keyfi

YKM’nin sahiplerinden Saruhan Tan, eşi Rahşan Hanım ve 4 aylık bebekleriyle Bodrum tatiline çıktı. YKM’nin düzenlediği Bodrum Off Shore da ev sahipliği yapan Saruhan Tan, turnuva sonrası Gündoğan’daki evlerinde tatil yapıyor. Saruhan Tan, eşi Rahşan Hanım’la 4 aylık bebeklerini denize sokarken oldukça dikkatliydi.
Yazarın Tüm Yazıları