Satürn’ün burçlar üzerindeki etkisi

Dün Terazi burcuna giren Satürn’ün burçlar üzerindeki etkileri üzerinde durmuştum.

Haberin Devamı

Bugün de kalan burçlarla devam edeceğim. Satürn gibi zorlayıcı bir gezegenin burçlar üzerindeki etkilerinden bahsederken, yumuşak ve politik cümleler kurmaya özen gösterdim. Umarım moralinizi bozmamayı başarmışımdır.
Kadere inat sağlıkla ve sevgiyle kalın...

İkizler
Satürn önümüzdeki 2,5 yıl boyunca, sizin romantik ve yaratıcılık kısmınızda ilerliyor olacak. Aşk hayatınız karmaşalarla dolu olabilir. Sevgiliniz ya da çocuğunuzun talepleri giderek artabilir, çeşitli nedenlerle birbirinizi görmekte zorlanabilirsiniz. Soğuma, sıkılma veya kopmalar gündeme gelebilir, siz de işlerin iyi gitmediğini göreceksiniz. Duygusal yaşamınız, çocuklarınızla ilgili konular, fitness aktiviteleri ve vücuda aşırı yüklenme sonucu oluşabilecek kemikle ilgili sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

Yengeç
21 Temmuz sonrası Ekim 2012’ye kadar, ailenize veya özel ilişkilerinize daha fazla vakit ayırmanız ve önemli sorumluluklar almanız gerekebilir ve bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ev değiştirme ve güvenlik temaları da bu sürecin başlıkları arasında yer alabilir. Ev ve iş arasında çelişkili durumlar ortaya çıkabilir. (Devam edecek)

Yazarın Tüm Yazıları