Sarayda Polis Balosu

Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında ‘Türk Emniyet Teşkilatı Şehitleri, Malulleri Dul ve Yetimleri Eğitim ve Yardım Vakfı’(TEYEV) tarafından önceki akşam Çırağan Sarayı’nda “30. Geleneksel Polis Balosu” düzenlendi.

Haberin Devamı

TEYEV Başkanı Maral Öztekin, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın ev sahipliğini yaptığı baloda TEYEV’e katkı sağlayanlara plaket verildi. İstanbul Gelişim Orkestrası’nın konseriyle başlayan gecede, Sibel Can da sahneye çıktı.

YENİ KOLEKSİYON

Cartier, yeni koleksiyonu ‘Juste un Clou’yu New York Fifth Avenue butiğinde tanıttı. Tanıtıma Cartier CEO’su Bernard Fornas, Charlotte Casiraghi,Lou Reed ve Karlie Kloss gibi dünyaca ünlü modellerle birlikte Türkiye’den de Bade İşçil katıldı.

VEDA SERGİSİ

Her yaz tatilcileri Bodrum’da sanatla buluşturan Cengiz-Ayfer Toprak Karavan çifti İstanbul’a Rahim Yazdani’nin “Cemre” adlı sergisiyle veda ediyor.

‘Uluslararası Lale Festivali’ kapsamında bugün düzenlenen sergi Kadir Topbaş’ın ev sahipliğinde Cemal Reşit Rey’de yapılacak.

Yazarın Tüm Yazıları