Sarayda Düğün

Nippon ve Point Otelleri’nin sahibi Mesude-Dursun Özbek çiftinin oğlu Gökhan Özbek, Neriman-Muhammed Özcan’ın kızı Gözde Özcan’la Çırağan Sarayı’nda yapılan düğün töreniyle evlendi.

Haberin Devamı

İki yıl önce tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen sevgililerin düğün törenine iş, sanat ve turizm dünyasının ünlü isimleri katıldı. Gökhan Özbek’in nikah şahitliğini Mehmet Aydın Özbek, Gözde Özcan’ın nikah şahitliğini Aziz Bostancı üstlendi. Çift balayı için Venedik, Roma ve Floransa’nın yolunu tuttu.

Balıkev Etiler’de mutfak açtı

Çetin Kırışgil’in sahibi olduğu Balıkev, Etiler’de Balıkev Mutfak adıyla yeni bir konseptle hizmete girdi. İlk şubesi 2007’de İstinye Park’ta açılan, City’s Mahalle ve Aquaflorya’da da şubesi olan Balıkev, et ve kebap restoranlarıyla ünlü Etiler’de deniz mahsullerinden lezzetler sunacak. Dekorasyonunu ünlü mimar Ali Türker’in yaptığı Balıkev Mutfak’ın menüsünde sıcak salatalar, balık dürümler de var.

Tatile demir attı

Haberin Devamı

Tunç petrollerinin genç veliahtı Dinçer Azaphan, geçtiğimiz gün yatı ile Bodrum’a demir attı. Önceki gün doğum gününü yakın arkadaş grubu ile teknesinde sessiz sedasız kutlayan genç işadamı yalnız tatil yapıyor. Hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Azaphan yaz aylarında Bodrum’da kalacak.

Çay keyfi

Ünlü tekstilci işadamı Süleyman Orakçıoğlu, eşi Ahu Orakçıoğlu ile tatile çıktı. Bodrum Yalıkavak’taki Moon Beach’te görüntülenen Ahu Orakçıoğlu, bir yandan çay içip bir yandan güneşlenirken, Süleyman Orakçıoğlu da yüzerek stres attı.

Wyndy Beach Alaçatı’da

Reina ve SuadaClub gibi İstanbul gecelerinin popüler yeme içme ve eğlence adreslerinin sahibi Mehmet Koçarslan, geçen yaz Ortaköy’deki Supper Club’’ın şubesini Alaçatı’da açmıştı. Supper Club, bu yaz Wyndy Beach, olarak hizmete girdi. Alaçatı Port’un içinde 4 bin metrekarelik alana sahip olan Wyndy Beach, tatilcilere jakuzi ve havuzun yanı sıra Ninja Sushi, Seamoss Sea Food, Cafe de Paris ve Köşebaşı restoranlarıyla hizmet verecek.

Ferhat Göçer’le Bodrum geceleri

Yaz boyunca haftanın her günü birçok ünlü ismin performans sergilediği Marina Yacht Club Bodrum, bu gece Ferhat Göçer’i ağırlayacak. Göçer, ‘Coverport Project Unplugged’ programıyla davetlilerin karşısında olacak.

 

Yazarın Tüm Yazıları