Saklı kalan yetenekler uyanıyor

Bugün öğle saatlerinde Başak Burcuna giren Ay, Jüpiter’i harekete geçirecek.

Bilinçaltının derinliklerini yöneten Akrep Burcunda dolaşmaya başlayan Jüpiter, karanlıkta kalmış konuların büyüyüp görünür hale geleceğine işaret ediyor. Bugün öğleden sonra gizli beklentilerinizle karşılaşabilirsiniz. Meydana gelen olaylar şimdiye kadar ortaya çıkmamış olan yeteneklerinizi uyandırabilir.

Akrep burcu çocukları

Akrep Çocuklarının hafızası çok kuvvetlidir. Zeki, dikkatli ve duyarlı olan Akrep çocuklarına karşı özenli, anlayışlı ve sevgiyle davranmalısınız. Onun kendisini geliştirmesine izin vermeli ve zekasını ortaya çıkarmasını sağlayacak türden oyuncaklar almalısınız. Özellikle çözülmesi kolay olmayan ve fazla fizik güç gerektirmeyen türden olmalı.

Logolar ve strateji oyunları Akrep çocuklarının hem konsantrasyon gücünü arttırır, hem de yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olur.

Zodyak’taki burçlar arasında diğer çocuklarla oynama ihtiyacı en az olan çocuklar Akrep burcundan çıkar. Kendisiyle kalmaktan ve tek başına oynamaktan sıkılmaz. Çevresinde olan her şeyle ilgilenir fakat bu ilgisini göstermez. Bu nedenle onun yanında konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Çünkü hafızası da kuvvetlidir. Akrep çocuklarına ceza yöntemi uygulamaktan kaçınmalısınız. Davranışlarınız ve sözleriniz Akrep Çocuklarında derin izler bırakabilir. Onu cezalarla değil sevgiyle eğitmelisiniz.

Onun yalnız kalmasına izin verin fakat diğer çocuklarla ilişki kurması için de ortam yaratmalısınız. Çünkü kendi kendisine yeten bu çocukların diğer çocukları keşfetmesi gerekir. Üstelik yaşıtlarıyla birlikte oynayacağı oyunlar sırasında kendi özelliklerini keşfedecek, doğuştan sahip olduğu yöneticilik potansiyelini açığa çıkaracak ve nasıl kullanacağını diğer çocukların yardımıyla anlayacak.

Akrep Çocukları için evinde olmak çok önemlidir. Bu nedenle onun yanında huzursuzluk uyandıracak davranışlarda bulunmaktan kaçınmalı, sevgi ve anlayışla davranmalısınız.
Yazarın Tüm Yazıları