Saçları böyle de güzel

Mehmet Aslantuğ ve eşi Arzum Onan, önceki akşam nadir göründükleri İstanbul gecelerinin tadını çıkardılar. Nişantaşı’ndaki bir kulüpten çıkışta objektifimize takılan çiftin neşeleri yerindeydi.

Kapıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aslantuğ, Sahra dizisi için sarışın olan Arzum Onan’ın yeni tarzını nasıl bulduğu sorulunca ‘Arzum’un saçları böyle de güzel. Hiç yadırgamadım, çok güzel olmuş. Rolü için mecbur kalıp değiştirdi ama ona her model yakışıyor’ diye cevap verdi.

Okey partisi

Geçtiğimiz gün iftar yemeği veren Davut Güloğlu, yemek sonrasında davetlilerinden Aysu Baceoğlu’yla bowling oynamak için Korukent’e gitti. Ardından Tophane’deki Şah Nargileci’ye geçen ikili, orada da arkadaşlarıyla okey masasına oturdu. Sahur saatlerine kadar süren bu eğlenceli gece sonunda Güloğlu ‘İftardan çıktık, arkadaşça toplandık, okey oynadık’ dedi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde ‘Sevgilimi basın yakından tanıyor. Şarkı da söyleyen biri’ şeklinde açıklama yapan Güloğlu, bu kişinin albüm çıkarma hazırlığında olan Baceoğlu olup olmadığı sorularına yanıt vermedi.

Basketçiye vuruldu

Tuğba Karaca, kalbini bir basketbolcuya kaptırdı. Güzel manken, bir süredir sosyetenin yakından tanıdığı Barış Küce’nin oğlu Cömert Küce ile aşk yaşıyor. Genç sevgililer geçtiğimiz günlerde de Nişantaşı’ndaki Cafe Inn’de karşımıza çıktı. Mekanda el ele otururken objektiflere takılan çift, ilişkileriyle ilgili yorum yapmaya yanaşmadı.

Bu öfke niye

Yönetmen Ezel Akay ile oyuncu eşi Şebnem Dönmez, önceki akşam birçok ünlü gibi eğlenmek için Nişantaşı civarındaki mekanları seçmişti. Ancak orada bulunan gazetecileri hesaba katmayan Akay, flaşların patlamasıyla öfkeye kapıldı. Kendisini görüntüleyen gazetecilere ‘Çekmeyin kardeşim, niye çekiyorsunuz’ diye bağıran yönetmen, gazetecilerin sert üslubuna aynı şekilde karşılık vermemesi üzerine ne yapacağını şaşırdı. Ve öfkeli bir şekilde eşiyle birlikte oradan ayrıldı.

Rahat kız

Cansu Dere, hafta sonunda Babylon’da konser veren Athena grubunu izlemeye gitti. Bir süre önce adının aşk dedikodularına karıştığı Gökhan Özoğuz’un solistlik yaptığı grubun şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar eğlenen manken, mekandan tek başına ayrıldı. Keyfi de yerindeydi. Rahat kıyafetleri, ağzında cikletiyle salına salına İstiklal Caddesi’nde yürüyen Dere, meraklı bakışları umursamadan yürüyüp gözden kayboldu.

20 genci okutacak

Ege, özel bir dershanede, kendi isminin verileceği sınıfta üniversiteye hazırlanacak 20 gencin eğitim masraflarını üstlendi. Ege, ‘Halen bu tür çalışmalar yürüten bir vakfın üyesiyim. Hayatın adil olmadığına inananlardanım. Yetenekleri olup da bunu yaşama geçirme imkanından yoksun birçok genç arkadaşımız mevcut’ dedi.

Sekiz kilo verdi

Yeni kaset hazırlıklarına giren Çelik, Türk Kalp Vakfı tarafından hazırlanan diyet programı sayesinde 8 kilo vermiş. ‘Kalp sorunum yok ama ileride olabilir diye önlem aldım ve kilo veriyorum’ diyen Çelik, kaset sonrası bir çocuk programı ile küçük hayranlarının karşısına geçeceğini söyledi.

Tunuslu ile ortak oluyor

İtalyan firması Danza’nın Türkiye Distribütörü Didem Kaymaz, 2005 sonbahar-kış koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde Mayadrom Uptown’da düzenlenen defileyle tanıttı. Özgül Kavruk, Tanya ve Alona’nın da arasında yer aldığı geniş bir manken grubunun görev aldığı defile sonrası Kaymaz yeni projelerinden de bahsetti. Didem Kaymaz, yakında Zeynep Tunuslu ile birlikte Danza firmasının ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açacağını söyledi.

Yardımsever güzelden anlamlı ziyaret

Çin’de düzenlenecek Miss World 2004’te ülkemizi temsil edecek olan 2004 Türkiye Güzeli Nur Gümüşdoğrayan, önceki gün hem 29 Ekim hem de yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle kimsesiz ve yardıma muhtaç çocukları ziyaret etti. 0-6 yaş grubu kimsesiz çocuklar, Gümüşdoğrayan’ın ziyareti ve hediyeleri karşısında yaşadıkları sevinci, güzel mankeni öperek gösterdi. Yıllardır muhtaç çocuklara yardım etmeyi görev bildiğini söyleyen Nur Gümüşdoğrayan, herkesin bu tür yardım işlerine girmesi gerektiğini belirtti. n Hüseyin KETEN
Yazarın Tüm Yazıları