Sabah saatleri gergin öğleden sonra eğlenceli

Terazi burcundaki Ay’ın Uranüs ve Plüton’la oluşturacağı olumsuz açılar gün içerisinde zaman zaman yaşanabilecek gergin durumları ve tartışmalı ortamları akla getiriyor.

Haberin Devamı

Ancak, öğle sonrası saatlerde şanslı durumlar ve etkiler kendimizi iyi hissetmemizi eğlenceli programlar ve keyifli toplantılar yapmamızı sağlayabilir.
Gece saatlerinde yine gergin etkiler hakim, hızlı hareket etmemekte fayda var. Hepinize keyifli günler sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Başlanılan işlerin bitirilmesi ve yapılan anlaşmaların tamamlanması gerekiyor. İşlerinizi halletme biçiminiz imajınızı direkt olarak etkiliyor. Kararsız müşteri ya da meslektaşları ikna etmeniz gerekebilir. Maddi ilerleme söz konusu.

Boğa
Atacağınız önemli adımlar size saygı duyulmasını ve özgüveninizin artmasını sağlayabilir. Bir ilişki daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir veya yeni bir iş fırsatı doğurabilir. Hedeflerinizi yüksek tutabilirsiniz.

İkizler
Gerçeklere bağlı kalmalısınız. Bazı şeyleri hafife ya da çok ciddiye almak size sorun yaratabilir. Keskin zekalı olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir. Doğru bir etki yaratmak istiyorsunuz.

Haberin Devamı

Yengeç
Daha sosyalleşebilir, yeni kişilerle tanışabilir veya ihtiyaç sahibi birisine yardım edecek sorumluluklar alabilirsiniz. İstemeniz durumunda her şeyi yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Aslan
Adeta sorunları mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Şikayetçi olmadan bir an önce harekete geçmeniz gerekiyor. Önemli olan işleri yoluna sokmak, kimin ne yaptığını çok fazla önemsememek gerekiyor. Egonuzu bir kenara bırakıp sevdikleriniz için en iyisini yapmaya odaklanmalısınız.

Başak
Arkadaşlarınıza ve ailenize zaman ayırabilecek şekilde plan yapmalısınız. Sosyal aktiviteler esnasında meslektaşlarınızla ilişkilerinizi pekiştirebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar durumunuzu daha doğru değerlendirmenizi sağlayabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Terazi
Geleceğinizi planlamanız gerekiyor. Yeni görüşmeler ayarlayabilir veya size gelen teklifleri değerlendirebilirsiniz. Yılsonu gelmeden, özel hayatınıza veya iş yaşamınıza ilişkin planları yapmış olmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Akrep
Talep olan iş, hizmet ve ürünlere ağırlık vermeniz gerekiyor. Yeteneklerinizi kârlı şekle dönüştürmenin yollarını bulabilirsiniz. Yapılan jestler gelecek işbirlikleri için zemin hazırlayabilir.

Haberin Devamı

Yay
Sır saklamanız gerekiyor. Geleceğinizi bazı şeyleri ne kadar istediğiniz şekillendirecek. İşinize ve bitirmeniz istenilen şeylere yoğunlaşmanız ne kadar çalışkan ve güvenilir bir kişi olduğunuzun anlaşılmasını sağlayacaktır.

Oğlak
Tercih listesi oluşturarak planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Dikkatleri üzerinize çekebilir, yeni işbirliği şansları yaratabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ve verilen bir söz yerine getirilebilir.

Kova
Fırtınaya karşı mücadele veriyor olabilirsiniz. Düşüncelerinizi kendinize saklamanız size ait şeyleri, imajınızı veya geleceğinizle ilgili konuları güvence altına alabilir. Özel ilişkileriniz güçlü olmanız gereken durumlarda sizi aşağı çekebilir, dikkat! Kazanmak için oynamalısınız.

Haberin Devamı

Balık
Eksik kalan ve tamamlanmamış işleri bitirerek ve yüklerden kurtularak yeni yıla rahat bir başlangıç yapabilirsiniz. Yapılacak bir anlaşma bir hayalinizin gerçekleşmesine ya da kalbinizin sesine göre ilerlemenize yardım edebilir.

 

Yazarın Tüm Yazıları