Saat 10'da Kordon'da

1- CİNSİYET...
2- YAŞ...

Haberin Devamı

3- İŞ...
4- BENİ TANIMALISIN ÇÜNKÜ...
5- NASIL BİRİNİ ARADIĞIMI ANLAMAN İÇİN ...
6- VAZGEÇEMEYECEĞİM 5 ŞEY...
7- EN SEVDİĞİM AŞK FİLMİ SAHNESİ...
8- EN SEVDİĞİM ALBÜM/ ŞARKI/ ŞARKICI...
9- BUGÜNE KADAR SÖYLEDİĞİM EN BERBAT YALAN...
10- EN BEĞENDİĞİM ÜNLÜ...
11- EN SEVDİĞİM KİTAP...
12- YATAK ODAMDA ...
13- EN RAHATSIZ OLDUĞUM AN...

RUMUZ: TALİTA

talita.3333@mynet.com

Cinsiyet: Kadın. Yaş: 21. İş: Muhasebe. Beni tanımalısın çünkü: Kalbimin ilk sahibi olursun ve sonsuza dek seni orada barındırabilirim. Hayatında hiçbir ücret ödemeden karşılığı sadece sınırsız sevgi ve ölümüne aşk olan bir yerde yaşadın mı. İşte fırsat kalbimin kapıları sonuna kadar açık hiçbir şey alma yanına sırf sen gel tertemiz ve güven veren halinle. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Huzur vermeli gözleri ve korumalı dünyanın bütün kötülüklerinden. El üstünde tutmalı kırılmamam için ve sahiplenmeli kendinden bir parça gibi. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Sevdam, şarap, müzik, dostlarım ve annem. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Aşktan da Üstün. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Fikret Kızılok. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Kadir İnanır benim babam ama beni evlatlık vermiş!’ En beğendiğim ünlü: Uğur Yücel. En sevdiğim kitap: Sınırsız Güç. Yatak odamda: Masumiyetim var. En rahatsız olduğum an: Ekildiğimi anladığım an.


ERKEK

remix87@mynet.com

RUMUZ: REMİX87

Yaş:
İş: Öğrenci garson. Beni tanımalısın çünkü: Çenem çok düşük yerinde duramayan, her şeye değer veren biriyim. Severim o kadar! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Dürüst olacak, beyaz yalanları anlarım (bir yere kadar ) bana değer verecek, sevgimi kazanacak biri olmalı ki bende karşılık vereyim. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Müzik, konuşmak, bilgisayar, uyumak, muzurluk yapmak. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Titanic filmi. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Hande Yener, Sezen Aksu, ve Tarkan. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Bilmediğim şeylere ‘bilmiyorum’ demek. En beğendiğim ünlü: Ünlü olmak yapmacıklığı getirir. En sevdiğim kitap: Sana Gül Bahçesi Vaat Etmedim. Yatak odamda: Pek bir şey yok. Uymak için uğruyorum. En rahatsız olduğum an: Çözüm üretememek.


blueday_606@hotmail.com

RUMUZ: DAYWALKER

Yaş:
34. İş: Makine teknisyeni. Beni tanımalısın çünkü: Beni daha önce tanımadığına bahse girerim, sakın tanımadan karar verme! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Aslına bakarsan bu konuda bir kıstas koymuş değilim, fakat aradığım en büyük özellik sanırım dürüstlük, sadakat ve güzellik. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Para harcamak, espri yapmak, yeni insanlar tanımak, ailem, ve en önemlisi Fenerbahçe!. En sevdiğim aşk filmi sahnesi:Cesur Yürek. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: 50 Cent. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Yalan söylemeyi hiç beceremem, hemen yüzüm kızarır ama bazen kendimi ‘Bugüne kadar yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım!’ diye kandırmaya çalışıyor olmam. En beğendiğim ünlü: Edip Akbayram ve Tarkan. En sevdiğim kitap: Aldatmak. Yatak odamda: Sonsuz bir rahatlık, boş vermişliğim, tutkularım ve ben varım. En rahatsız olduğum an: İlgiyle izlediğim bir film ve vazgeçilmez tutkum olan spor programlarını izlerken etrafımdaki anlamsız kalabalıktan ve gürültüden nefret ederim.

Haberin Devamı


legend1402@hotmail.com

RUMUZ: HEYAMOLA

Yaş:
23. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: İnsanca yaşıyorum, kendimi bildim bileli bu hep böyle. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Öyle harıl harıl birini aramıyorum. Ama denk gelirsek iyi olur! Köpeğin varsa beraber gezdiririz, boğazda sevgiliyle yürümenin tadına varırız, ver elini Kavaklar ver elini Şile, Yeşilköy’den Sarıyer’e bisikletle gideriz. Bunun neresi ilginç deme çünkü şimdiye kadar yürüyenler ben ve sen değildik. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Kendim, İlhan İrem, yazmak, denize olan tutkum. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Love Story. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: İlhan İrem. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Yalandan ve yalan söyleyenlerden nefret ederim. Benimkisi yalan değil milyonlarca boş insana verdiğim hak ettikleri yanıtlardır. En beğendiğim ünlü: Özdemir Asaf. En sevdiğim kitap: Aziz Nesin Sizin Memlekette Hiç Eşek Yok Mu? Yatak odamda: Kafamdaki odanın hayali ve daha pek çok şey var. En rahatsız olduğum an: Yeryüzündeki milyonlarca insan olmayan insanlarla direkt olarak veya dolaylı olarak muhatap olmak.



adamyalniz_01@mynet.com

RUMUZ: YALNIZ

Yaş:
20. İş: Öğrenci. Beni tanımalısın çünkü: Yanıtlayamadığın tüm soruları yanıtlayabilecek tek kişiyim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Her şeyden önce beni sevmeli bana normal yaklaşmamalı. Çünkü ben, vakit geçirecek kız arkadaş istemiyorum. Kendime uygun bir eş adayı arıyorum bulursam da mutlaka evlilikle sonuçlanacağını bilmeli ve ona göre yaklaşmalı. Maddi konuda korkmana gerek yok, karşımdakinden ayrıca güler yüzlü olmasını ve biraz da güzel olmasını beklerim. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Dürüstlüğüm ve iyi niyetim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Kasımda Aşk Başkadır. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Tarkan, Candan Erçetin. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar. En beğendiğim ünlü: Cem Yılmaz En sevdiğim kitap: Anna Karanina. Yatak odamda: Ben ve yalnızlığımı giderecek kişiyi bulduktan sonra yatak odası da gerekmez. En rahatsız olduğum an: Güven ortamının bozulduğu an.



yeniadam@hotmail.com

RUMUZ: YENİADAM

Yaş:
31. İş: Danışmanlık. Beni tanımalısın çünkü: Senin için, yeni bir adamım. Göründüğü gibi olan, adam gibi adam! Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Güzel gülümseyen! Arsızca kahkahalar atan! Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Deniz, kum, güneş, aşk ve yaşamak! En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Servi Boylum Al Yazmalım. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Cat Stewens. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Ben çok ciddiyim!’ En beğendiğim ünlü: Marilyn Monroe. En sevdiğim kitap: Çocukluğum. Yatak odamda: Karanlık ve tutku var! En rahatsız olduğum an: Oturaksız partiler!

KADIN

lilith77@mynet.com

RUMUZ: LİLİTH77

Yaş:
27. İş: Kimya öğretmeni. Beni tanımalısın çünkü: Çünkü! Bilmiyorum. olurda tanışırsak sen bu sorunun cevabını bulursun. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Kültürlü, yaşamayı seven, neşeli biri. Kitap okumayı seven, araştıran, merak eden biri. Dansetmeyi seven biri. Zor anında paylaşmayı bilen biri. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Kitaplarım, mesleğim, ailem, televizyon ve yaşadığım yer. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: What Dreams May Come. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Feridun Düzağaç, Düş Sokağı Sakinleri. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Yüksek lisansı severek yapıyorum.’ En beğendiğim ünlü: Candan Erçetin. En sevdiğim kitap: Tüm mitolojik ve tarihi kitaplar. Yatak odamda: Televizyon, kıyafetlerim, kitaplarım, rüzgar çanım var. En rahatsız olduğum an: Anlayışsız kaba insanların yanında olduğum her an. Çünkü altta kalmıyorum çatışıyorum.



karcicegi22@mynet.com

RUMUZ : KARÇİÇEĞİ

Yaş:
24. İş: İşsiz. Beni tanımalısın çünkü: Kendini farklı gösterme gayretinde olmayan biriyim. Olduğum gibiyim. Dürüst, duygusal, sadakate inanan, sempatik, sevgisine ve sevdiğine sahip çıkan, açık sözlü ve duyarlı biriyim. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: İlk başta kendine güvenen ve girişken olmalısın. Dürüst, duygusal, ne istediğini bilen ve açık sözlü olmalısın. En önemlisi beni anlayan, mutsuz olduğumda başımı koyabileceğim bir omuz, mutluluğumu da benimle paylaşacak biri olmalısın. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Ailem, müzik, mumlarım, mutluluk ve belki de sen! En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Melekler Şehri. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu’nun bütün albümleri. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Yoo, sana hiç kırılmadım.’ En beğendiğim ünlü: Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan. En sevdiğim kitap: Yüreğin Attığı Yer. Yatak odamda: Mumlarım, hayallerim, balıklarım, fotoğraflarım, hatıralarım ve ben varım. En rahatsız olduğum an: Yapmak istemediğim bir şeyi yapmak zorunda kaldığım an.

nesrem_70@mynet.com

RUMUZ: YENGEÇ

Yaş:
24. İş: Mühendis. Beni tanımalısın çünkü: Bunu beni tanıdığında anlayacaksın ve gözlerimin içinde kaybolmak istersen beni tanımalısın tabii. Çünkü orada her şey var. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Fazla söze gerek yok. Beni anlayabilecek ve kendini çok iyi anlatabilecek biri. Bütün dünyayı beraber dolaşabileceğim biri. Vazgeçmeyeceğim 5 şey: Kedilerim, kitaplarım, arkadaşlarım, ailem ve köyüm. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Servi Boylum Al Yazmalım. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Sezen Aksu. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Dersim Uzadı.’ En beğendiğim ünlü: Mehmet Aslantuğ. En sevdiğim kitap: Zülfü Livaneli, Mutluluk. Yatak odamda: Bir yatak odam yok ama yattığım bir yer var. En rahatsız olduğum an: Mutluyu oynadığım an.



husn21@mynet.com

RUMUZ: HUSN21

Yaş:
21. İş: Eğitmen. Beni tanımalısın çünkü: Sana zararım değil faydam dokunur tabii her şey karşılıklıdır. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Kendini fazla abartma, sigara alkol kullanma bir de adam gibi adam olmayı ailenden öğrendiysen sorun yok. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Yaşama sevincim, bilgisayarım, nazar boncuklarım, aynalarım, cilt bakım ürünlerim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Sezar filmi. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: ‘Seni aradım. Kimse açmadı telefonu!’ En beğendiğim ünlü: Mehmet Aslantuğ. En sevdiğim kitap: Nişanlıya Mektuplar. Yatak odamda: Güzel bir deniz manzarası var uzun uzun seyretmek için. En rahatsız olduğum an: Kalabalık bir ortamda gaz çıkartmak zorunda olduğum an.



gizlisihir@mynet.com

RUMUZ: GİZLİ SİHİR

Yaş:
25. İş: Özel Sektör. Beni tanımalısın çünkü: Beni tanımak için ya da tanımayı istediğin için şu an elinde gazete düşünüyorsun, beni seçip beni tanımalısın diyerek diğerlerine haksızlık etmeni istemem. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Hani gece ay denize ışığını verir de o yakamozun ilk görünüşü koskocaman bir gülümseme yaratır gözlerde, ben bu gülümsemeyi kahkahaya dönüştürüp gözlerimde yaratacak ve her gece kalbime vuracak kendi yakamozumu arıyor olmalıyım.Vazgeçemeyeceğim 5 Şey: Aile, huzur, aşk, sessizlik, işim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Pearl Harbor. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Feridun Düzağaç. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Yok! En beğendiğim ünlü: Noel Baba. En sevdiğim kitap: Kızıl Nehirler. Yatak odamda: Mumlarım, resimlerim, her sabah uyanma sebebim olan kocaman hayallerim var. En rahatsız olduğum an: Boşluklarımı dolduramadığım anlar.

GÜNÜN FAVORİSİ * * * * *


immortal_ally@mynet.com

RUMUZ: İMMORTAL ALLY

Cinsiyet:
Kadın. Yaş: 21. İş: Muhasebe. Beni tanımalısın çünkü: Kimseye anlatamadığın sorunlarını, sıkıntılarını gönül rahatlığıyla bana anlatabilir, kötü gününde çare olamasam da yüzüne hafif bir gülümseme yerleştirebilirim. Enerji dolu, hiperaktif, içten, samimi, sadık, güvenilir, güler yüzlü ve şirin bir dosta ihtiyaç duyduğunda kafanda oluşan bulutta belirecek kadar içine işleyebilecek biriyim. En azından denemelisin. Nasıl birini aradığımı anlaman için daha fazlası: Kalbinden geçenler dudaklarından dökülecek kadar dürüst ve içtensen, yeniliklere açık ve duygularında cömertsen, üzüntünü de sevincini de karşındakine hissettirip paylaşabilirsen, sadakat kavramını gerçekten benimsiyorsan işte beklediğim insan sensin. Vazgeçemeyeceğim 5 şey: Mavi gökyüzü, deniz, müzik, spor, internet ve sevdiklerim. En sevdiğim aşk filmi sahnesi: Melekler Şehri ve Kasımda Aşk Başkadır. En sevdiğim albüm/şarkı/şarkıcı: Yerli yabancı her tarz müzik dinlerim. Bugüne kadar söylediğim en berbat yalan: Yalandan nefret ederim ama ‘önemli değil’ kelimesini çok kullanıyorum. En beğendiğim ünlü: Cem Yılmaz ve Antonio Banderas. En sevdiğim kitap: Yok. Yatak odamda: Peluş ayıcıklarım, bilgisayarım, gece yatarken tavanda parlayan yıldızlarım var. En rahatsız olduğum an: Kendimi doğru ifade edemediğim zamanlar.

Dikkat, dikkat! Bu oyunu oynamak istiyorsanız... Kendinize bir internet adresi edineceksiniz, bir rumuz icat edeceksiniz, yukarıdaki sorulara cevap vereceksiniz ve şu adrese bana göndereceksiniz: saat10kordon@hurriyet.com.tr Anlaştık mı?

Yazarın Tüm Yazıları