Rıfat Özbek Orhan Baba hayranıymış

Londra’da yaşayan dünyaca ünlü modacımız Rıfat Özbek, geçtiğimiz hafta İstanbul’daydı...

Onun İstanbul’a gelişinden hemen sonra yine dünya çapında bir modacı olan yakın arkadaşı John Galliano da sessiz sedasız Türkiye’ye geldi. Özbek’in misafiri olan ve İstanbul’da dört gün kalan Galliano’nun günleri renkli geçti. İki modacı önce Kapalıçarşı’ya gitti, önümüzdeki hafta Milano’da düzenleyecekleri defileleri için Osmanlı ve Türk motifli kumaş ile aksesuvarlar aldı. Ardından da Bebek’teki bir balıkçıda yemek yenildi. Bir gün sonra ise istikamet Ulus 29’du... Galliano, Ulus 29’un Boğaz manzarasına da hayran kaldı. İkili, Galliano’nun İtalya’ya dönüşünden bir gün önce Bebek sahilinde yürüyüşteydi... Aynı dakikalarda Orhan Gencebay ile hayat arkadaşı Sevim Emre de yürüyüş yapıyor ve Aşiyan yönünden Bebek’e doğru geliyordu. Rıfat Özbek, görür görmez Gencebay’ın yolunu kesti ve onu Galliano ile tanıştırdı. Gencebay’ı çok takdir ettiğini, kendisinin çok önemli bir sanatçı olduğunu dile getirip övgüler yağdıran Özbek, onun son albümünü aldığını ve dinlediğini söyledi.

Ahu Tuğbay’ın kolajları

Ahu Tuğbay, İzzet Çapa ile Baran Süzer’in birlikte Süzer Plaza’nın göleti etrafında açacakları S-Factory Cafe’nin duvarlarını süsleyecek, kolaj çalışmasını bitirdi. Ünlü isimlerin fotoğraflarını bu kolaj çalışmasında kullanan Atu Tuğbay’ın favorisi ise kızı Yasemin Kozanoğlu’na yaptığı çalışma... Krem şantiye bulanmış çıplak vücut fotoğrafına kızının yüzüne montajlayan Ahu Hanım, ayrıca ünlü manken Deniz Akkaya’yı Drew Barrymoore’un vücuduna, gazeteci Ayşe Arman’ı seksiliğini ön plana çıkaran bir kareye, ‘Manşet’ programının sunucusu Mehmet Ali Birand’ı da kaplanların arasında gösteren bir fotoğrafa yerleştirdiği kolajlarıyla ses getireceğine inanıyor. Tuğbay, bu kolajların satışından elde edilecek gelirin TOÇEV Vakfı’na bırakılacağı için mutlu olduğunu söyledi.

Ele değil ayağa

Pınar Altuğ ile sevgilisi Tony, haftasonunda Beyoğlu’nun gözde kulüplerinden Wanna’daydı. Çift gecenin bitiminde kapıda jeep’lerini beklerken, gözler Altuğ’un ayaklarına takıldı. Her iki ayak parmağında da yüzük vardı. Daha yazın başında yüzüklerini ayağına geçirdiğine göre, belli ki son yılların bu vazgeçilmez trendi Altuğ’un pek bir hoşuna gidiyor.

Reina Porsche’u

Mehmet Koçarslan, sahibi olduğu Reina girişine dev boyutlarda bir Porsche ilanı astırdı. Afişin önüne de panoda fotoğrafı bulunan Porsche’un Cayenne modelinin aynısı konuldu. 34 Reina 34 plakalı araç, söylenenlere göre bu ilan karşılığı yaz ayları bitiminde Koçarslan’ın olacakmış.

Cevşensiz çıkmıyor

Fahrettin Aslan’ın oğlu Mehmet, Çağla Şikel’den ayrıldığından beri kalbinin boş olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Adı birçok mankenle aşk dedikodularına karışsa da, geceleri tek başına çıkarak yalnızlığını herkese ilan etmeye çalışıyor. Mehmet Aslan, geçtiğimiz akşam da Süzer Plaza’ya geldi. Boynundaki içinde cevşen duasının olduğu iri muska dikkat çekiciydi. Kendisini tanıyanlar, onsuz dışarıya çıkmadığını fısıldadılar.

Ağustosta düğün var

Pelin Körmükçü, işadamı Cengiz Cennetoğlu ile uzun yıllardır mutlu bir beraberlik yaşıyor. Evlenmeye karar veren çift, ağustos ayında dünya evine girecek. İkili, geçtiğimiz gece Reina’daydı. Körmükçü, çıkışta gazetecilerin bu konudaki sorularına ‘Ağustos ayında İstanbul’da evleneceğiz. Sevenlerimizle güzel bir düğün yapacağız’ diye yanıt verdi.

Sürpriz parti

Yarın, iki yıldır Tilda-Erol Tezman çiftinin büyük oğlu Ralph ile beraber olan Derin Mermerci’nin doğum günü... Tilda Tezman ile Ender Mermerci’nin ilk başlarda sıcak bakmadığı ama gençlerin kesin tavırları karşısında kabullenmek durumunda kaldıkları ilişki, gayet güzel devam ediyor. Ve duyduğum kadarıyla Ralph Tezman, yarın sevgilisi için Wanna’da tüm arkadaşlarının ve ablalarının davetli olduğu bir doğum günü partisi verecekmiş.
Yazarın Tüm Yazıları