Rastgele

KAYBEDİLMİŞ bir turun ardından koşmaktı Fenerbahçe’nin yapmaya çalıştığı..

Haberin Devamı

Aslında koşması ve taraftarını mutlu edecek bir skor alması gerekiyordu.. Yürümeyle, koşmak arasında oynadı dün gece.. Şampiyonlar Ligi’ne veda hem futbol hem skor anlamında iyi değildi..
Emenike direkten dönen topu, Sow kanattan yaptığı bindirmeler, Selçuk ve Kuyt da tecrübesiyle takıma katkı sağlayan isimlerdi.. Cristian ve Meireles kötü değillerdi.. Ama beklenen düzeye de ulaşamadılar.. İstenen tempoyu yakalayamadılar..
Caner takımın en kırılgan ismiydi.. Gol onun tutması gereken Walcott’ın atağıyla geldi.. İlk maçta da Kadlec aynı eleştirileri almıştı Avrupa’nın en hızlı oyuncularından biri olan İngiliz yıldız karşısında.. Oysa Walcott’a karşı oynuyorsanız solbekinizi mutlaka defansif bir orta sahayla desteklemeniz gerekir.. Bu maça özel, hatta ilk karşılaşmada Kadlec arkada, Caner önde oynasa Fenerbahçe belki de bu kadar çabuk pes etmezdi Arsenal karşısında..

Haberin Devamı

Alper yedek kalmaz

Alper adam eksilten, takımı atağa kaldıran bir isim.. Yedek kalması Fenerbahçe’yi geriye götürüyor.. Erkan Zengin, Jimmy gibi isimlerin peşinden koşanların önce Milli Takım’da banko oynayan Alper’i onbire monte etmesi gerek..
Maçı İngiliz taraftarların arasında izledim.. Çok rahatlar.. Futbolla eğleniyorlar.. Gollerin, pozisyonların hakkını veriyorlar.. Oyuncularını hep motive etme çabasındalar.. Bizim aşmamız gereken sorunlardan biri de bu.. Bi zevk almak için stada gitmiyoruz ki.. Sadece kendi kazanma duygumuzu tatmin etme çabasındayız.. Gol atanın işini çok iyi yaptığını düşünüyoruz.. İngiltere’deki futbol sisteminin temelinde çalışma, bizdeki futbol sisteminin temelinde kulis var.. Sonuç ortada.. Onlar kupaların peşinden koşuyor, biz de onlardan oluncu almanın peşinde koşturuyoruz.. Rastgele diyelim..

MAÇIN İYİSİ

Emirates Stadı’nın halı gibi görünen muhteşem çimleri.

MAÇIN KÖTÜSÜ

İlk golde kademe hatası yapan kötü oynayan Caner.

HAKEM

Vasatı aşamadı.. Benzer pozisyonlarda farklı kararlar verdi.

Yazarın Tüm Yazıları