Ralli ödülleri sahiplerini buldu

Klasik Otomobil Kulübü, SMall Cumhuriyet Rallisi’ni 28-30 Ekim tarihleri arasında Süzer Plaza SMall ana sponsorluğunda düzenledi.

Süzer Plaza’dan start alıp Silivri Klasis Otel’e varan, haftasonu orada konakladıktan sonra yeniden Süzer Plaza’ya dönen yarışmacılar, organizasyondan çok memnun kaldıklarını belirtti. İlginin beklenenden fazla olduğu yarışmanın ödül töreni ise önceki akşam Margaux Restaurant’da yapıldı. Törene katılanlar, bir sonraki yarışı sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Fishmekan karşıda

Yıllardır Arnavutköy’de hizmet veren Fishmekan Restaurant, sonunda Anadolu yakasındaki müdavimlerinin de yüzünü güldürdü. Mekan, bundan böyle Suadiye Oteli’nin hemen yanında bulunan ve Kulüp Reşat olarak bilinen binada da müşterilerini ağırlayacak.

Bayramda eski eşinin yanında

Ceyla Gölcüklü, geçtiğimiz aylarda boşandığı İngiliz işadamı Şeri Şahnavaz’ın kızını görmek istediğini söylemesi üzerine, bayram tatilini fırsat bilip kızıyla birlikte Londra’ya gitti. Dostlarına bu seyahatte bol bol alışveriş yapacağını söyleyen Ceyla Hanım tatilin tadını çıkarırken, kızı da babasıyla hasret gidermiş olacak.

Stresten arının

İstanbul’a bir saat uzaklıktaki Sapanca’da huzurlu, dingin, sağlık dolu bir tatil sizleri bekliyor. Şehrin stres ve koşuşturmacasından sıkıldıysanız, biraz nefes almak, ruhunuzu ve bedeninizi stresten arındırmak istiyorsanız, bu bayram kapılarını misafirlerine ilk defa açacak olan Richmond/Nua Wellness-Spa’nın yolunu tutmamanız için hiçbir sebep yok.

İstanbul’da kaldılar

Sanat ve sosyete dünyası bayram programlarını haftalar öncesinden yaptı. Kimi güneydeki büyük otellerde yerlerini ayırttı, kimi de hafta başında yurt dışına uçtu. Geçtiğimiz gün AKM’de düzenlenen Cumhuriyet Balosu’nda rastladığım Aslı-Altuğ Başar çifti ise, bayramı İstanbul’da geçirecek nadir isimlerden... Aslı Hanım eşinin işlerinin yoğunluğundan dolayı tatili yılbaşına ertelediklerini söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları