Prensin tahta çıkışı yalıda kutlandı

Monako Prensi II. Albert’in tahta çıkışının 7. yılı, İstanbul’da da kutlandı.

Haberin Devamı

Monako Fahri Konsolosu Tuna Köprülü’nün ev sahipliği yaptığı kutlama için Sait Halim Paşa Yalısı, Monako ve Türk bayraklarıyla süslendi. Birçok ülkenin İstanbul’da görevli konsoloslarının hazır bulunduğu kutlamaya iş ve sanat dünyasından ünlü isimler de katıldı.

Eğlendiren adam eğlencede

Türkbükü’nün gözde eğlence adresi Ship A Hoy’un işletmecisi Cemal Yarar, eşi Şenay Yarar’ın doğum gününü kutladı. Gece gündüz işinin başında müşterilerini eğlendiren Yarar, bu kez kendisi eğlendi. Dostları da bu mutlu günde çifti yalnız bırakmadı.

Alışveriş ve eğlence

Bodrum-Ortakent’te haziran ayında hizmete giren Midtown AVM, ünlü müzik gruplarını ziyaretçileriyle buluşturuyor. Bugün, yarın ve 15 Temmuz’da Ayhan Sicimoğlu&Latin All Stars, Behzat Gerçeker’le ENBE Orkestrası ve Sunshine Band’in vereceği konserler, Bodrum akşamlarını renklendirecek.

Haberin Devamı

Ramazan yastığı!

Ramazan pidesinden sonra şimdi de ramazan yastığı çıktı! Yastık by Rifat Özbek, ramazan ayı için özel bir koleksiyon hazırladı. Tasarımlar, markanın Nişantaşı’ndaki mağazasında satışa sunuldu. Kuyruğa girmeden, şimdiden sıcak sıcak alın!

Ailece ilk tatil

Nil Bentürk, iki yıl önce Burak Uyguner’le evlenerek bekarlığa veda etmişti. “Önce bebek sonra nikâh” modasına uyan çift, ilk çocuklu tatillerine çıktı. Yalıkavak’taki Xuma Beach’de görüntülenen Nil Hanım’ın hamilelik kilolarından kurtulduğu dikkatten kaçmadı. Bentürk, Burak Uyguner’in ilk eşinden olan oğluyla da yakından ilgilendi.

 

Yazarın Tüm Yazıları