Prekazi, Sergen, Revivo ve...

BEŞİKTAŞ yener, yenilir.. Eler, elenir.. Şampiyon olur ya da olamaz.. Ama ortada bir gerçek var ki Mustafa Denizli eski Denizli değil. Genç, heyecanlı, “Hücumcu Mustafa” hiç değil.. Garantici oynamaya çalışıyor, orta sahayı kapasitesi savunma ağırlıklı oyuncularla dolduruyor.

İlk çıkış yaptığı yıllarda oyunu Prekazi’nin üstüne kurardı. Milli Takım’da Sergen’i kullandı. Fenerbahçe’ye geldi Revivo’ya bu yükü yükledi. Beşiktaş’ta Denizli’nin oyun dururken, takım oynamazken maç kurtaracak “jokeri” yok.. Prekazi, Sergen, Revivo üstüne taktikler kuran adam gitmiş ligin en az gol atan ekiplerinden birinin başındaki adam gelmiş..
Sıkıntılar giderilmeli
Kalede 7 gol var. Doğru.. Fenerbahçe maçında son 30 dakika harika futbol vardı, doğru. Manchester Old Trafford’ta devrildi, doğru.. Bu sezon da iki kupayla geçilebilir, doğru.. Ama Mustafa Hoca’yı buradan uyarıyorum. Beşiktaş beklenmedik bir düşüş de yaşayabilir. Bir an önce hücumdaki sıkıntılar gidirelmeli!
İki büyük rakibinin Avrupa yorgunluğundan yararlanır, devre arasında Nihat iyi hazırlanır, takım her hafta değişmezse belki bir şeyler olabilir.. Ama ortada yine 10.5 numara olmayacak ona göre!
Manisaspor kendi gücünde mücadele etti. Özellikle Yiğit kendini geliştirirse yeni bir Tuncay Şanlı olma yoluna gidebileceğini
gösterdi.
Yazarın Tüm Yazıları