Portekiz’i yenmek

ŞUBAT ayındaki G.Saray-Beşiktaş maçında tanıdım Murat Şamil Şen’i.. 80’li yılların sonunda F.Bahçe ve Beşiktaş’ta basketbol oynadığı dönemlerden hatırlarsınız..

Haberin Devamı

Antalya ile ilgili değişik bir projesi vardı.. Dinledim, destek olmaya başladım.. Ardından bir spor dergisi önerisi yaptı Murat Bey bana.. Kafama yattı.. Ya da beni tanıyan dostların tabiriyle, yine kaşındım..
Bir çekirdek ekip kurduk.. Ersin Karaca, Ertan Tanrıkulu, Şafak Kayarlar, Halil Nadar’dan oluşan.. İleri Düzey Yayıncılık’tan Kaan Volkan bize evsahipliği yaptı.. Tünel’de Sinan Çetin’e ait bir ofisi kiralamış Kaan.. Remood adlı bir dergi çıkarıyorlarmış.. Gençlik ve müzik içerikli.. O dergiyle ilgili fikirlerimi paylaşıp, bir yola çıktım Tünel’deki küçük ofiste.. Belki de bir ışığın peşine düşüp..

İpek Yolu’nu okuyun

Uzatmak istemem.. Bu yazıyı yazarken derginin son sayfaları yapılıyordu artık.. Kapağa Felipe’yi koyduk.. Alex’in oğlu Felipe’yi.. İmparator’un Bahçesi var dergide.. Oğuz Çetin’in köşesi.. Sergen Yalçın var dergide.. 10 Numara’yla.. İskender Günen Trabzonspor köşesiyle.. Melih Gümüşbıçak, Melih Şendil var.. Uğur Vardan, Uğur Meleke var.. Yiğiter Uluğ, Mert Aydın var.. Bülent Tuncay, Murat Demiryas var.. Katılımlarıyla beni çok mutlu eden iki sürpriz var.. Hazar Büyüka ve Samet Güzel.. Finallerdeki değişmez dostum Mehmet Demircan var.. Okay Karacan Formula 1’i yazdı.. Sümer Demirciler otomobil dünyasını.. Ben kalkıp Münih’e gittim.. Bu kez fotoğraf çektim.. Finali fotoğrafladım.. Yeni yazarlar var.. Ama daha önemlisi üç kadın yazarımız var.. Vurucu, duygulu, etkili yazılarıyla.. “İpek Yolu’nu okuyun” derim.. Çünkü İpek Şenoğlu yazdı.. Ahu’yu tanırım eskilerden.. Sizler de ekranlardan.. Ahu Özyurt New York’a gitmişken çok güzel bir yazı kaleme aldı.. Burcu Dal’ı insan olarak çok sevdim.. Babasının ünlendiği sporu değil, kendi yolunu çizmiş.. Voleybolu çok içtenlikle yorumladı bizlere..

Haberin Devamı

Ekipte kimler yok ki...

Dergide yeni yazarlarımız da var.. Sanal alemin tanıdığı.. Salih Demirci örneğin.. G.Saraylı Birol Bayramoğlu, Beşiktaşlı Vural Itnü, F.Bahçeli Cengizhan Yeldan.. Ve Ferudun Düzağaç var.. Tayfun Bayındır var.. Mehmet Ayan var.. Cem Arslan var.. Bülent Gürkan var büyük emeğiyle.. Ömer Altay var..
Ben Hürriyet’in çalışanıyım.. Yeniden yapılanan Hürriyet Dünyası için neler yapabileceğimi hem proje danışmanına hem Enis Bey’e anlattım.. Her türlü katılıma hazırım, dedim.. Mehmet Arslan’a dergi projesinden bahsettim.. O da bana özellikle görsellik konusunda ilk sayı için destek oldu.. Çünkü yeni doğan bir bebek dergimiz..

Haberin Devamı

Emir’i çok az gördüm

7 Mayıs’ta baba oldum.. Emir’i çok az gördüm bu arada.. Sports Galaxy daha fazla zamanımı aldı.. Boş zamanlarında bize destek olan can dostlarımızla birlikte hazırladık Galaxy’imizi.. Umarım beğenirsiniz..
Bu arada Portekiz’i yendik.. Cristiano Ronaldo’lu.. Bu arada Portekiz’i yendik.. Anlayana..

 

 


 

Yazarın Tüm Yazıları