Polat ve yönetimi acilen istifa etmeli

BÖYLE bir olay Japonya’da olsaydı kulüp başkanı kesinlikle intihar ederdi.

Bütün bunlardan sonra Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve yönetiminin acilen istifa etmesi gerekir. Bu işin özrü olamaz. Bu işin hatası yoktur. Bir maç hata yapabilirsin, kabul, ama 3 maç üst üste 2.08’lik adamı, göstere göstere rakiplere geçirirsen, bunun adı hatadan çıkar, kasıta girer, puan gaspına girer.
Galatasaray önce Beko Basketbol Ligi’nin, Beko’sunun, sonra Cafe Crown’un adını mundar etti. Şimdi, Cafe Crown’un çıkarttığı ürünler hakkında kamuoyu acaba neler düşünür? Galatasaray Yönetimi bunu hiç düşündü mü?
Veya Beko buzdolabı ya da çamaşır makinesi alanlar? Galatasaray’ın bu yaptığını son model Beko çamaşır makinesi ile yıkasan çıkartamazsın. Öyle bir leke.
Bu Galatasaray takımını bu Basketbol Federasyonu küme düşürüp, hem de en az 1 yada 2 yıl ceza vermezse, ben diğer basketbol kulüplerinin yerinde olsam bundan sonraki maçlara rahmetli De Nigris’in maskesiyle çıkarım. Hiç olmazsa Beko Basketbol Ligi’nin adı ‘Beko Maskeli Balo Ligi’ olur.
İnsan biraz sıkılır yahu... Halil Altıntop ile Hamit Altıntop’u karıştırıp oynatmaya kalksan belki yedirirsin, ama Alex’in yerine Lugano’yu oynatırsan ancak bu kadar yapabilirsin. Ama Galatasaray bunu başarıyla yaptı!
Yazarın Tüm Yazıları