Planlı hareket etmeli

Plansız ve hızlı hareket etmek eğiliminde olduğumuz bir gündeyiz.

Haberin Devamı

Ancak istediğimiz sonuçları almak veya ciddiye alınmak istiyorsak, organize ve planlı hareket etmenin bize kazandıracağı aşikâr! Yarım kalan işleri tamamlayabileceğimiz bir gün.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

Günlük Burç Yorumları

KOÇ
Yardımlarınız, fikirleriniz, önerileriniz, bilginiz ya da tecrübeniz karşınızdaki kişilerin gözünde sizi bir yıldız haline dönüştürüyor.

BOĞA
Tüm alanlarda yüksek devirde çalışmaya başlamış olabilirsiniz. Fikir ve önerilerinize dikkat etmelisiniz ya da en azından dikkatli şekilde dile getirmenizde fayda var.

İKİZLER
Bazı ilişkilerinizde değişiklik yapmak istiyorsanız bu konu üzerine yoğunlaşabileceğiniz günlerdesiniz.

YENGEÇ
İşbirliği içinde bulunduğunuz, birlikte çalıştığınız ya da ilişkide olduğunuz kişiler ilişkileri geliştirmek veya tamamen değiştirmek arzusunda olabilirler.

ASLAN
Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz. Son dönemlerdeki fikirleriniz konusunda gerçekten ısrarcı olmak zorunda mısınız?

BAŞAK
Üzerinde yoğunlaştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanarak ilerleyebilecek durumdasınız. Önünüze düşen dalları temizlemeli ve sizi yavaşlatmaya çalışan kişilere izin vermemelisiniz.

TERAZİ
Kişisel gelişim için ayırdığınız zaman veya bu uğurda yaptığınız çalışmalar boşa gitmeyecek. Gezegenler bu anlamda sizi desteklemeye hazır.

AKREP

Belli hedef ve amaçlarınıza ulaşmak için gerekli her şeye sahipsiniz. Hamlenizi yapmak için uygun tüm koşullar hazır ve sizi bekliyor.

YAY
Doğru seçimleri yapabilmek için gerekli her şeye sahipsiniz. Kariyerinizde veya iş hayatınızda işler farkında olmasanız da yolunda gidiyor ve yolun sonunda sizi bekleyen önemli ödüller var.

OĞLAK
Son zamanlarda üzerinde yoğunlaştığınız veya eğlendiğiniz konuların gidişatı tamamıyla değişiyor. Yepyeni bir dönemin tam sınırındasınız.

KOVA
Aşk hayatınızı, iş hayatınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda dönüm noktasındasınız. Harekete geçmekten çekinmeyin, sorularınız varsa sonra dile getirirsiniz.

BALIK
Belli girişimlerinizin ilerlemesi noktasında bazı arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz. İletişim kurmanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları