Patronlar motorla Avrupa yollarında

Kişiye özel tasarımlar yapan motosiklet markası TT Custom Choppers ile adından söz ettiren işadamı Tarhan Telli, iş dünyasının ünlü isimlerinin de katıldığı renkli bir organizasyona imza atıyor.

Haberin Devamı

Kaan Boyner, İlhan Sabancı, Onur Tahincioğlu, Tuban Aksoy, Sarp Turanlıgil, Erkan Söylemez, Cüneyt İpal, Sevan Bıçakçı, Şefik Kabaş, Selim Erol, Darren Vudalı, Murad Küçük, Eser Harper ve Beyazıt Öztürk, Tarhan Telli’nin organizasyonuyla motor üstünde Avrupa’yı turlayacak. “Europe Run 2011” adı verilen organizasyonla 3 Temmuz’da İstanbul’dan yola çıkacak olan ekibin yolculuğu, Barcelona, Marsilya, Monaco, Nice, St. Tropez, Cannes, Portofino, Genova, Milano, Roma ile devam edecek ve 3 Temmuz’da Yunanistan’ın Selanik kentinde son bulacak.

Tarhan Telli, daha önce Türk-Hint İşadamları Konseyi Başkanı Cefi Kamhi’nin önderliğinde, Hindistan Ticaret Bakanı Jyotraditya M. Scinda ile bir araya gelmiş ve Hindistan’da seri üretime geçmek için görüşmeler yapmıştı.

Haberin Devamı

Yeni model

Akıllı telefon pazarında dünyanın en hızlı büyüyen markalarından HTC’nin ‘Sensation’ adlı yeni modeli, önceki gece Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen “Sense Party” ile tanıtıldı. HTC Global CEO’su Peter Chou ve Vodafone Grup Türkiye CEO’su Serpil Timuray’ın ev sahipliğinde yapılan parti, Işın Karaca ve DJ Can Hatipoğlu’nun performanslarıyla renklendi.

Yarış öncesi eğlence

14-15 Mayıs günlerinde Fatih Belediyesi Grand Prix’sini düzenleyecek olan İstanbul Offshore Kulübü, yarış öncesinde Sortie’de bir davet verdi. İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık’ın ev sahipliği yaptığı gecede Saruhan Tan ve eşi Rahşan Tan ile katılımcı sporcular tam kadro hazır bulundu.

İki farklı stil

Ayşe Boyner’i bu hafta iki ayrı yerde gördüm. Geçtiğimiz cumartesi akşamı Melisa Eliyeşil ile Charles von Faber Castell’in Çırağan Sarayı’ndaki nişan törenine göğüs dekolteli şık bir kıyafetle katılan Boyner, önceki gün de erkek arkadaşıyla Asmalımescit sokaklarındaydı. Ancak bu kez objektife salaş tarzıyla yansıdı.

Sunset 17 yaşında

İstanbul’un ünlü restoranlarından Sunset Grill&Bar, kuruluşunun 17’nci yılını kutladı. Daha önce dünyaca ünlü restoran Nobu’nun şefi Hiroki Takemura’yı da konuk eden Sunset, Barış Tansever ve eşi Alize Tansever’in ev sahipliğinde düzenlenen renkli bir davetle müdavimlerini ağırladı.

Haberin Devamı

Eteği de ‘mini’ arabası da

Sık sık kendisinden yaşça küçük sevgilileriyle gündeme gelen Çiğdem Kayalı’yı İstanbul gecelerinde gördüm. Boyunca iki çocuğu olmasına ve ilerleyen yaşına rağmen düzgün fiziğiyle genç kızlara taş çıkaran Kayalı, mini eteğiyle tüm bakışları üzerine çekiyordu. Kayalı oradan Mini Cooper marka otomobiline binerek
uzaklaştı.

Birikimlerini öğrencilerle paylaşacak

Sortie, Cento Per Cento ve Salomanje gibi popüler mekânları bünyesinde barındıran Eksen Group’un yönetim kurulu başkanı Erol Kaynar, gençlerle buluşuyor. Kaynar, bugün Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrencilerin karşısına çıkacak. Ünlü işletmeci, Boğaziçi Üniversitesi Umut Güney Kampüsü’nde saat 14.00’te başlayacak seminerde işletme, eğlence, turizm ve yiyecek-içecek sektöründeki birikimlerini anlatacak.

Yazarın Tüm Yazıları