Patronlar kadınlar için buluştu

İş dünyasının önde gelen isimleri, “Bendeki Sen” adlı sergi için fotoğraf çekti.

Haberin Devamı

Özel günlerde düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiren Şişli Belediyesi Başkanı Mustafa Sarıgül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de ses getirecek bir projeye imza attı.
Aralarında Mustafa Koç, Cem Boyner, Cem Hakko, Serdar Bilgili ve Alinur Velidedeoğlu’nun da bulunduğu iş dünyasının patronları, “Bendeki Sen” adlı sergi için “kadının önemi” konulu fotoğraflar çekti.
Atıl Kutoğlu, Ferzan Özpetek, İlhan Erşahin, Kenan İmirzalıoğlu, Mercan Dede, Tan Sağtürk, Tarık Akan ve Tarkan gibi ünlü isimler de çektikleri fotoğraflarla projeye destek verdi.
Fotoğraflar, bir hafta boyunca Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazaların vitrinlerinde sergilenecek. Satışlardan elde edilecek gelir ise Mor Çatı’ya bağışlanacak.

Sevgilim olursa saklamam

Sinem Yıldırım, Ahmet Bayer’den boşandıktan sonra Engin Yeşil’le flört etmeye başlamıştı. İstanbul gecelerinde rastladığım Yıldırım, şu anda hayatında kimsenin olmadığını söyledi ve adının farklı isimlerle anılmasından dert yandı: “Genç ve bekar bir insanım. Bir sevgilim olursa zaten saklamam. Yazılıp çizilenler beni çok üzüyor.”

Haberin Devamı

Kadınlara VIP hizmet

Beyoğlu’ndaki Rıddım, Kadınlar Günü’nde kadınlara limitsiz içecek ikramı yapıyor. Mekâna rezervasyon yaptıran misafirlerin ulaşımları da özel VIP araçlarla sağlanıyor.

Kartalkaya’da kırmızı eğlence

Vodafone, akıllı telefon kampanyasını kutlamak için HTC’nin işbirliğiyle Kartalkaya’da bir parti düzenledi. Kartal Otel Cafe’de gerçekleşen partide eğlenceli dakikalar yaşandı. Yapılan çekilişte Çiğdem Kayalı ve Murat Cevahir hediyeler kazandı. Chocolate Kartalkaya’da düzenlenen Red Night Party’de ise eğlence, DJ Orçun’un performansı ve Müslüm’ün perküsyon şovuyla sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Yazarın Tüm Yazıları