Patronlar ‘dövüş kulübü’nde

Önder Öztarhan ve Kaan Boyner’den sonra Harun Tan da Uzakdoğu sporlarına merak sardı.

Haberin Devamı

İş dünyasının patronlarının Uzakdoğu sporlarıyla ilgilenmeye başladığını daha önce yazmıştım. Formlarını korumak için düzenli olarak kick box yapan Önder Öztarhan ve Kaan Boyner gibi isimlerin arasına Harun Tan da katıldı. İşadamlarının adresi ise Etiler’deki Bujin Fight Club.
Öztarhan ile Boyner genellikle boks yaparken, Tan dünyaca ünlü yıldızlar Madonna, Sting ve Gwyneth Paltrow’un da tercih ettiği ‘Ashtanga Yoga’ ile form tutuyor.

Harun Tan, ‘Ashtanga Yoga’ ile form tutuyor, yoganın ardından kum torbasını yumrukluyor.

Star Ana Haber’i hazırlayıp sunan Nazlı Çelik de Bujin Fight Club’ın üyelerinden.

Bujin Fight Club’ın kurucusu Burak Uğur, dünyaca ünlü Türk kick boks’çu Gökhan Saki ile antrenmanda...

‘Biber’li geceler

İşadamı Onur Alp, İstanbul gecelerinin en popüler adreslerinden Biber Bar’ı Emre Ergani’den satın alarak yeme, içme ve eğlence dünyasına girmişti. Alp, Nişantaşı’ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmet veren Biber Bar’ın Bebek şubesini de yeniden açtı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı açılışa ev sahipliği yapan Alp, sektörde daha birçok yatırımda bulunacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Bar’da Ninja var

Park Şamdan’ın içinde açtığı &The Bar ile İstanbul gecelerine hızlı bir dönüş yapan Emre Ergani, Japon lokantası Ninja Sushi’yle işbirliği yaptı. Japonya Konsolosluğu’ndan resmi onaylı tek adres olan Ninja Sushi, Japon baş aşçısının hazırladığı lezzetlerle müdavimlerine &The Bar’da hizmet vermeye başladı.

Bu gece Frankie’de

Açıldığı günden bu yana yerli-yabancı çok sayıda müzisyenin performansına sahne olan Frankie İstanbul, bu gece de DJ Suat Ateşdağlı’yı ağırlıyor. Ateşdağlı, saat 23.00’ten itibaren DJ setinin başına geçecek, mekâna gelenlere unutamayacakları bir gece yaşatacak.

Yazarın Tüm Yazıları