Pastadaki Umut

İKİ kaleci hatasıyla gelen iki gol..

Haberin Devamı

Ardından meşalelerin getirdiği kaos ortamı.. Kaliteli, daha çok Galatasaray’ın ön alan baskısıyla yakaladığı fırsatlarla geçen bir ilk yarı.. Belki 3-0 bitebilecek bölümün berabere sonuçlanması..
Erzurum’daki güzel havanın etkisi Emre Çolak’a daha çok yaramıştı anlaşılan.. Pastadaki çilek kim olur bilemem ama bu çocuğun yerine alınırsa yazık olur.. Emre, Fenerbahçe sağ kanadını çökertirken Galatasaray adına hemen hemen bütün ataklarda pozitif rol oynadı.. Umut da, attığı iki güzel golle Fiorentina maçının devamını getirdi..

Takdir hakkı Çakır’ın

F.Bahçe’de ise Kuyt çok istekli, Alex her zamanki gibi sakindi. Duran top golü oyuna denge getirirken ikinci yarının daha başka bir havayla başlamasına neden oldu.. Daha cesurdu F.Bahçe.. Tam Stoch oyuna girmek için hazırlanmışken; Krasic ısınmak üzere ayağa saha kenarına yönelmişken tartışmalı başlangıcı olan gol geldi.. Cüneyt Çakır, Kuyt’ın iki kişi arasında yerde kalmasına “devam” dedi.. Takdir hakkı o yöndeydi.. Tıpkı F.Bahçe’nin beraberlik golünde Cristian’ın eline giden topu “çarpma” olarak değerlendirmesi gibi..
Penaltıda yine sahnede Umut vardı.. Maçın adamı, transferinin doğruluğunu gösterircesine yine baskı yaptı ve Caner’i hataya zorladı.. Pastaya çilek aranırken o, pastadaki Umut oldu..
Ve tabii kulübeler.. Terim, bir kişi eksik kalmasına karşın takımını son derece iyi yönetti.. Kupayı getiren isimleri motive etti. Kocaman ise büyük tecrübeye karşı direnemedi..

Yazarın Tüm Yazıları