Paris’te aşk tatili

Yeni yılı aşıklar şehri Paris’te karşılayan Eda Taşpınar-Bora Kozanoğlu çifti, tatili uzattı...

Haberin Devamı

Bir süre daha Fransa’da kalmaya karar veren sevgililer, romantik günler geçirmeye devam ediyor. Alışverişe epey vakit ayıran çift, zaman zaman da şehrin ünlü caddelerinde el ele gezerken görülüyor.

Moral buluşması

Türk Böbrek Vakfı, geçtiğimiz günlerde Yeşilköy’deki Dürümcü Baba’da diyaliz hastalarına moral yemeği verdi. Yemekte, yıl boyunca Türk Böbrek Vakfı’na destek verenlere de teşekkür plaketleri sunuldu.

Üç kuşak bir arada

VEPA’nın Yönetim Kurulu Başkanı Önder Öztarhan’ın eşi Nazlı Öztarhan, önceki gün Akmerkez’deydi. Annesi Nilgün Keçili ve kızı ile birlikte mağazaları gezip alışveriş yapan Nazlı Hanım, objektiflere mutluluk pozları verdi.

Sürpriz kutlama

Tunç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Galatasaray Kongre Üyesi Dinçer Azaphan, geçtiğimiz gün ablası Dilek Sarıkaya için sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. 38’inci yaşını kutlayan Dilek Sarıkaya ve eşi Gökhan Sarıkaya, Florya’daki Kaşıbeyaz’da düzenlenen kutlamada dostlarıyla keyifli saatler geçirdi.

Haberin Devamı

Numan Bey’in hayal kırıklığı

Sigara tiryakisi Numan Ceyhan, kansere yakalanıp bir böbreğini kaybettikten sonra sigarayı bırakmıştı. Hayatında yeni bir sayfa açan Ceyhan, çocuklarını da sigara içmemeleri konusunda sık sık uyarıyordu. Ancak ünlü işadamı, bu uyarıların işe yaramadığını öğrendi, 18 yaşındaki oğlunun iki yıldır sigara içtiğini duyup kahroldu. Numan Bey, üzüntüsünü Twitter’ında şu sözlerle duyurdu: “Hayatımın en büyük hayal kırıklığını yaşadım.”

Jüri üyesi oldular

Mücevher İhracatçıları Birliği, mücevher tasarım yarışmalarının üçüncüsü için kolları sıvadı. Bu yılki teması Çağdaş Yorum ile Geleneksel Türk Mücevheri olan yarışmada Beyhan Bağış, Çiğdem Simavi, Dilek Hanif ve Zeynep Fadıllıoğlu gibi birçok ünlü isim jüri koltuğuna oturdu. De Beers eski Türkiye Müdürü ?ebnem Balkan tarafından organize edilen yarışmada finale kalan eserlerden oluşacak koleksiyon, Mücevher Fuarı kapsamında 22 Mart’ta düzenlenecek defileyle tanıtılacak.

Pera’nın Zilly’si

Ataberk Oral ve şarkıcı Arto, Tepebaşı’nda Zilly adlı bir Türkçe pop kulübü açtı. Ataberk’in DJ kabinine geçtiği, Arto’nun da zaman zaman elinde mikrofonla şarkılara eşlik ettiği Zilly’de Türkçe pop şarkılar eşliğinde eğlence garanti...

Yazarın Tüm Yazıları