Özyeğin yemek yaptıracak

Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk’ten sonra Fiba Holding’in kurucusu Hüsnü M. Özyeğin de yeme-içme sektörüne girdi. Özyeğin, ünlü aşçılık okulu Le Cordon Bleu’yu Türkiye’ye getirdi.

Haberin Devamı

Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk, D.ream adlı şirketle yeme-içme sektörüne girmişti. Şahenk’in ardından Fiba Holding’in kurucusu Hüsnü M. Özyeğin de sektöre giriş yaptı. Özyeğin, 118 yıldır dünyanın en prestijli mutfak sanatları okulları arasında gösterilen Le Cordon Bleu’yu Türkiye’ye getirdi.Faaliyet gösterdiği 20 ülkede dünyaca ünlü aşçılar yetiştiren Le Cordon Bleu, Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle eğitim verecek. Cordon Bleu Türkiye, yarın hizmete girecek. Açılışa Le Cordon Bleu CEO’su, aynı zamanda Cointreau likörlerinin ve Remy Martin konyaklarının sahibi André J. Cointreau da katılacak.

Nişan provası
Geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlayan oyuncu İlker İnanoğlu ile Opakim Medical’ın ortaklarından Zeynep Mutlu, yüzük takarak ‘nişan provası’ yaptı! Mutlu’nun kardeşi Mehmet Mutlu’nun evinde, ellerine geçirdikleri dev yüzükleri bağladıkları kurdeleyi kahkahalar eşliğinde kesen çift, fotoğraflarını Instagram’da paylaştı.

Haberin Devamı

Mini showroom
Borusan Otomotiv yetkili satıcısı Kosifler Oto, Türkiye’nin ilk “exclusive” Mini Showroom’unu Kalamış’ta açtı. 1965 model bir Mini Cooper S ile 2013 model Mini Cooper’ın yan yana sergilendiği açılışta, BMW Group Bayi Geliştirme Müdürü Markus Rehm, Hilal Kosif’e showroom için plaket verdi.

Kar tatilcileri
Kartalkaya, 9-10 Mart’ta düzenlenecek TTR Dünya Snowboard Şampiyonası öncesinde Rossi Fest’e ev sahipliği yaptı. Etkinlik, snowboard’cuların şovlarıyla
izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Dağın en popüler oteli Kaya Palazzo da hafta sonu ünlü simaları ağırladı. Caroline-Mustafa Koç çiftinin kızları Aylin Koç arkadaşlarıyla birlikte kayak yaparken, İpekyol’un ortaklarından Erdal Ayaydın da eşi ve çocuklarıyla kayak dersi aldı.

Çocuklarının babasıyla mutlu
İrem Tuncalı’nın 2005’te Mori Sushi’nin de sahibi olan eşi Emre Muratoğlu’nun ortağı Ari Duek’le aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. ‘Suşi skandalı’ olarak anılan bu olayın ardından eşi Stella Duek, “Çocuklarımın babası” diyerek Ari Duek’i affetmişti. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen çift, geçen hafta sonu Kartalkaya’da ortaya çıktı. Kötü günleri geride bırakan çift, gündüz kayak yapıp gece de Drop Lounge’da eğlendi.

Haberin Devamı

Melek sarayda
İspanyol moda markası Mango, 2013 ilkbaharyaz koleksiyonunu bugün Çırağan Sarayı’nda tanıtacak. Defilede Victoria’s Secret kızlarından İngiliz model Lily Donaldson da podyuma çıkacak.  

Yazarın Tüm Yazıları