Oyuncunun aşkı

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Sensiz Olmuyor’da Emre Altuğ’un hırslı nişanlısını canlandıran Ebru Gürsoy, yaklaşık beş aydır İzzet Antebi’yle birlikte.

Antebi, adını Hande Demir ve ardından Özlem Yıldız’la yaşadığı aşklarla duyurmuştu. Ebru Gürsoy’la sevgilisi İzzet Antebi’ye önceki gece Kuruçeşme Arena’da gerçekleşen Pink Martini konserinde rastladım. İkiliyi daha önce de Rumelihisarı’nda bir konserde görmüştüm.

Açılışta buluştular

Bodrum Yarımadası’nın inci kolyesi D-Marin Turgutreis Marina içinde hizmete giren D-Marin Blue Point’in açılışı deniz tutkunlarını buluşturdu. İş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü konukların katıldığı bir kokteyl ile açılan D-Marin Blue Point beach ve cafe bar olarak hizmet veriyor. Açılışa, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, annesi Deniz Şahenk ve kız kardeşi Filiz Şahenk’le katıldı. Ferit bey annesi Deniz Hanım’a saygı ve sevgisini açılışta da gösterdi.

Bunlar moda

Şebnem Çapa Bodrum, Türkbükü’ndeki Havana Beach’de açtığı mağazasında otantik ürünler satıyor. Meraklısı çok Çapa’nın sattıklarının. Bir ürünü tanıtacaksa önce kendisi giyiyor, takıyor, Türkbükü sahillerinde yürüyor herkese gösteriyor. Modellerinin canlı mankenliğini yapıyor kısacası. Akıllı kadın Şebnem Çapa. Son olarak boyuna asılan küçük çantaları satmaya başladı. İçine cep telefonu ve kredi kartlarınızı, sigaranızı koyabiliyorsunuz. Çapa, küçük çantalardan birini arkadaşı Esra Gürsoy’a vererek, reklamın ilk adımını attı. .

Bu ödülü 5 yıldır alıyorlar

2004 yılında Avrupa’nın en iyi Business Oteli seçilen Conrad İstanbul, American Academy Of Hospitality Sciences (Amerikan Hizmet Bilimleri Akademisi) tarafından müşterilerine verdiği dünyanın en seçici hizmetlerinden dolayı 2005 yılının en önemli ‘Beş Yıldız Diamond Ödülü’ne layık görüldü. American Academy Of Hospitality Sciences Başkanı Mr. Joseph D. Cingue, 5 Star Diamond ödülünü Erol Aksoy ve Erdal Aksoy’a geçtiğimiz gün Conrad İstanbul’da düzenlenen bir resepsiyonda takdim etti. Erdal Aksoy bu ödülü 5. kez almanın gururunu yaşadıklarını söyledi..

Clio, Büyükada’dan Sedefadası’na yüzüyor

Aylık Maison Française dergisi ağustos sayısında modacı Clio Mutaf’la Büyükada’daki evinde röportaj yapıp görüntülemiş. Clio Mutaf, fotoğraf sanatçısı Mehmet Mutaf’la yaptığı evlilikten olan 11 yaşındaki oğlu Ege’yle burada geçiriyor yaz aylarını. Eski bir kayıkçı barınağı iken kendisinin dekore ederek yeni bir hayat kazandırdığı evinde, doğal, yalın ve kendini ifade eden bir dekorasyon hakim. Clio Mutaf’ın yaz aylarında olmazsa olması ise, her sabah kalktığında Büyükada’dan Sedefadası’na kadar yüzerek gidip gelmek. Bu yaşta formunu korumayı buna borçlu olduğunu da inkar etmiyor Mutaf.

Balayı Şeysel’de

Ebru-Haluk Sanver çiftinin oğlu Selim, Orhan-Suna Saydan çiftinin kızı Gülfem’le geçtiğimiz hafta Sirkeci Sepetçiler Kasrı’da dünyaevine girdiler. Damat Selim Sanver’in nikah şahidi eski dışişleri bakanı Vahit Halefoğlu, gelin Gülfem Saydan’ın ise Selda Alkor oldu. Çift, balayı için Şeysel adalarına gitti.

Sortie’de Hillsider Party

Yaz boyunca her hafta İstanbul’un en popüler mekanlarında düzenlenen ‘Hillsider Party’ler zincirine geçtiğimiz gece Sortie’de bir yenisi daha eklendi. Sortie’de yoğun bir katılım ile gerçekleşen partide, Alcoholoco’nun çeşitli ikramları geceye renk kattı. DJ. Enis Çelenk’in müzikleriyle hillsiderlar unutamayacakları çılgın bir gece yaşadı.
Yazarın Tüm Yazıları