Organ nakli

FENERBAHÇE’nin santrforu oyuna ikinci yarıda giriyorsa eğer, duran top dışında gol beklemek hayal olur.

Haberin Devamı

Zaten öyle de oldu, bırakın golü, gol atmak için çaba sarfedecek bir anlayış da yoktu ilk yarıda sahada. En azından 1461 kadar girişimi yoktu ne yazık ki Fenerbahçe’nin... Ama en önemlisi Alex gönderilmesinden bu yana hala bir maestro nakli yapılamadı Fenerbahçe’ye, ki takımın en zayıf noktası yaratıcı futbol zekası. İşte o organ nakli yapılmadıkça Fenerbahçe’nin bu konudaki hastalığı devam edecek gibi görünüyor... Ama beklentileri aşağı çekip, hep destek tam destek edebiyatıyla ve puan mücadelesi gözüyle bakarsak elbette henüz kaybedilmiş bir şey yok... Fakat yine de 87. dakikadan sonra gelen goller hem güzel hem de düşündürücüydü.
Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’deki gölge futbolculardan kastı neydi bilmiyorum ancak, bu takımda hala futbol olarak birşeyler katamayan oyuncuların olduğu kesin.

Haberin Devamı

VUKUATLI SEYİRCİ

SPOR Bakanımız vukuatlı seyirci sayısının 2000’nin üzerinde olduğunu açıklıyor, ancak iki camia arasındaki gerilimin kasten artırılmasına rağmen, bu maçla ilgili futbol dışı tepkilerin olabileceği öngürülemiyor... Seyirci eline ne geçirirse sahaya atabiliyorsa, bunun tek suçlusu taraftar değildir.
Sanırım bu konuda da yasayı işletmek için Fenerbahçe seyircisinin bir taşkınlığı bekleniyor.

TOP 5

Fenerbahçe’yi ipten alan Mert Günok ve Semih Şentürk.
Trabzonsporlu yöneticilerin aksine, 1461’in hocası Mustafa Akçay’ın Fenerbahçe ile ilgili sarfettiği güzel ve saygı değer sözler.
Yenilseler de 1461’in tesadüf olmayan çıkışı ve mücadelesi.
Kaleci Mert’in güven veren performansı.
Genç Salih’in ilk kez resmi bir maçta 90 dakika sahada olması.

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Mert – Semih - Gökhan

Yazarın Tüm Yazıları