Önce defile sonra nişan

Ünlü modacı Atıl Kutoğlu’nun, Avusturya’nın başarılı bilim adamı ve sanatçılara verdiği en yüksek devlet nişanı ‘Goldenes Ehrenkreuz’u almaya hak kazandığını daha önce yazmıştım.

Haberin Devamı

Avusturya Kültür ve Eğitim Bakanı Claudia Schmied tarafından kasım ayında Viyana’daki Kültür Bakanlığı’nın tarihi binasında düzenlenecek törenle devlet nişanı alacak olan Kutoğlu, nişan töreni öncesinde Avusturya’nın Salzburg kentinde bir defile düzenleyecek. 28 Eylül’de Avrupa’nın en büyük ve prestijli alışveriş merkezlerinden Europark’ın 15. yaşgünü kutlaması için yapılacak defilede uluslararası mankenler Kutoğlu’nun ‘Sonbahar-Kış 2012/13 koleksiyonunu sergileyecek. Salzburg Eyalet Valisi Gabi Burgstaller’ın himayesinde düzenlenecek defileye Atıl Kutoğlu’nun müşterileri arasında olan Avusturya Başbakanı’nın eşi Martina Faymann ve Prenses Francesca von Habsburg’un yanı sıra Avrupa sosyetesi ve Türkiye’den de ünlü isimler katılacak.

Balıkçı kızlar

Haberin Devamı

Ataşehir’deki Beluga Fish Gourmet’nin işletmecisi Mişel İpekoğlu, kızlarını da işin içine kattı. İpekoğlu, kızları Suzet, Nancy ve ortağı Murat Dağseven’le Ataşehir’deki restoranda, ‘balık sadece deniz kenarında yenilir anlayışını değiştirmek’ için çalışıyor.

Patrondan moda tüyoları

Angelina Jolie, Kate Middleton, Michelle Obama, Bar Rafaeli, Sharon Stone’un da giymeyi tercih ettiği BCBGMAXAZRIA markasının sahibi ve baş kreatif direktörü olan Lubov Azria, Türkiye’ye geldi. Markanın Türkiye Distribütörü Gökse Tekstil’in sahipleri Seda-Gökhan Çelik’in ev sahipliğinde İstinye Park mağazasında yapılan özel bir davetle moda tutkunlarıyla buluşan Lubov Azria, iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerine moda ve trendler hakkında tüyolar verdi.

Dükkan 6 yaşında

Steakhouse modasını ilk başlatan Emre Mermer’in sahibi olduğu “Dükkan Armutlu Steakhouse”, önceki gün 6. yılını kutladı. Açıldığı günden bu yana ünlü isimlerin de müdavimleri arasında olduğu Dükkan’ın partisinde DJ Funcy C performans sergiledi. Yeni yaşında, ünlü isimler Dükkan’ın et çeşitlerinin tadına bakarak eğlenceli ve lezzetli bir gece geçirdi.

Şapkasız gelmeyin

162 yıl öce doğan Jack Daniel’in doğum günü bugün Asmalımescit’te düzenlenecek bir partiyle kutlanacak. ‘The Office Asmalı’da yapılacak kutlamaya kovboy şapkanızı takıp gidin.

Haberin Devamı

AJANDA

Özel gösterim

Oscar ödüllü yönetmen Steven Soderbergh’in “Magic Mike” (Striptiz Kulübü) filmi için bugün Nişantaşı City’s’in sinema katında özel bir parti verilecek. Türkiye’nin en çok satan sosyete dergisi Hello’nun düzenlediği parti Limonata’da devam edecek.

Yazarın Tüm Yazıları