Önce adliyede sonra Sess’te buluştular

Bitmek bilmeyen boşanma davaları nedeniyle sık sık gündeme gelen Ivana-Yurdal Sert çifti, Sevgiler Günü’nde önce adliyede sonra eğlencede buluştu.

Haberin Devamı

Bugün Ne Giysem yarışmasında jüri üyeliği yapan modacı Ivana Sert, boşanmak üzere olduğu eşi Yurdal Sert’le 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bir kez daha hakim karşısına çıktı.
Ertelenen duruş-manın ardından ayrılıkla ilgili konuşan Sert, eşiyle her zaman arkadaş olacaklarını söyledi, “O benim çocuğumun babası ve her zaman kalbimde özel bir yeri olacak” dedi.
Eşi hakkında hiçbir zaman kötü konuşmadığını belirten Ivana Sert, aynı günün akşamı onunla Nişantaşı Sess’te bir araya geldi. İkili, geç saatlere kadar eğlendi.

Her yerde aşk var

14 Şubat Sevgililer Günü birbirinden renkli etkinliklerle kutlandı. İş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim de Sevgililer Günü’nü popüler tatil adreslerinde karşıladı.

Şarkılar sevgililere

Önceki akşam Günay’da sahneye çıkan Ebru Gündeş, söylediği aşk şarkılarıyla konuklara keyifli bir gece yaşattı. Gündeş’i dinlemeye gelenler arasında Süreyya Yalçın-Tugay Gökkaya, Sinem Yıldırım-Musa Aytun, Esra Karakaya-Murat Cevahir de vardı. Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu da hamile sevgilisi Petek Ertüre ile şarkılara eşlik etti.

72. yaşa çifte kutlama

Haberin Devamı

Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, 72’nci yaşını Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de kutladı. Ulusoy’un eşi ve çocuklarının düzenlediği kutlamaya iş, sanat ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Doğum günü pastasını eşi Serap Ulusoy, çocukları ve torunlarıyla birlikte kesen Yılmaz Ulusoy, o gece iş hayatındaki 55’inci yılını da kutladı. Sahneye çıkan dostları Ulusoy’la ilgili anılarını paylaşırken, ailesi de duygularını yazdıkları kitabı hediye etti.

En iyiler seçildi

Time Out İstanbul Efes Pilsen Yeme-İçme Ödülleri’nin bu yılki kazananları, The Sofa Hotel-All Arts’ta düzenlenen partiyle açıklandı. Bu yıl 12’ncisi düzenlenen organizasyonda, İstanbulluların oylarıyla belirlenen birincilere ödülleri verildi.

Gecede “En İyi Bira Yanı Lezzetler - Efes Pilsen Özel Ödülü”, Bi’Buçuk’un oldu. “En İyi Yeni Restoran” GiGi, “En İyi Ambiyans” Jack Russell, “En İyi Servis” CookShop, “En İyi Kafe” ödülü de Cafem’o’nun olurken, “En İyi Gece Kulübü” ödülü İzzet Çapa’nın Cahide Harikalar Diyarı adlı mekânına verildi.
Ayrıca “En İyi Bar” Tektekçi, “En İyi Karaköy Mekânı” Karabatak, “En İyi Konsept” Urban Station ve “En İyi İtalyan” Papermoon seçildi.

Yazarın Tüm Yazıları