Ömer Koç Ryu Goto’yu getiriyor

Vehbi Koç’un kızı Sevgi Gönül’ün kurucusu olduğu ve ölümünden sonra başkanlığını yeğeni Ömer Koç’un yaptığı Geyre Vakfı, uluslararası müzik otoriteleri tarafından yüzyılın en kabiliyetli viyolonistleri arasında gösterilen Ryu Goto’yu İstanbul’a getiriyor.

Haberin Devamı

Müziğe 3 yaşında başlayan, 7 yaşında Japonya’da 12 şehri kapsayan ilk turnesine çıkan 25 yaşındaki Japon asıllı New York’lu dünyaca ünlü keman sanatçısı Ryu Goto, Afrodisias Antik Kenti’nin korunması ve gelişmesine yardımcı olmak amacıyla Geyre Vakfı yararına 14 Kasım’da konser verecek. İş Sanat’ta sahneye çıkacak olan ve sadece 800 kişinin izleyebileceği konserin biletleri 300 TL’den satışa çıktı.

Kraliçe arı Financial Times’a kondu

Tasarımlarını Rihanna, Kylie Minogue, Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü yıldızların da tercih ettiği Ece Şirin, ‘Bee Goddess’ markasıyla Londra’nın en ünlü mağazalarından Harrods’a girmişti. Londra’daki Harvey Nichols ve Joseph’de de satılan Bee Goddess, Harrods Magazine’de ‘Kraliçe Arı’ başlığıyla haber olduktan sonra Financial Times’ın da dikkatini çekti. Financial Times, haberde marka için, ‘heyecan verici’ ibaresini kullandı.

Haberin Devamı

Arkadaş gibi

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızları Selin Denizli Burnaz ile Lal Denizli, önceki gün alışveriş yaparken görüntülendi. Abla kardeş, “Biz abla kardeş değil çok iyi iki arkadaşız gibiyiz” diyerek alışverişe devam etti.

GECE KUŞU

Haydarpaşa’da müzik ve dans

Puma Spor Giyim, Haydarpaşa Tren Garın’da ‘Next Stars Now’ adlı bir parti yaptı. Ünlü DJ’ler Birol Giray ve Erol Alkan’ın arka arkaya performans sergilediği partiye, Bedük de şarkılarıyla renk kattı.

Yazarın Tüm Yazıları