Nostalji gecesi

80’li ve 90’lı yıllara damgasını vuran Duran Duran, önceki akşam Maçka Küçükçiftlik Park’ta İstanbullu hayranlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

Son yıllarda MTV, Brit Awards, Ivor Novellos gibi birbirinden prestijli kurumlardan ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ kazanan grup, son albümleri “All You Need Is Now” ile Türk hayranlarının karşısına çıkarken, Küçükçiftlik Park’ı dolduran binlerce müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izleyenler arasında ünlü isimler de vardı.

Çifte heyecan

Damat ve Tween’in sahibi Süleyman Orakçıoğlu’nu geçen hafta sonu yanında 5 aylık hamile olan eşi Ahu Hanım ile birlikte Bodrum Türkbükü’nde gördüm. Orka Group’un Genel Koordinatör’ü Osman Arar’ın da eşlik ettiği Orakçıoğlu, bu günlerde çifte heyecan yaşadıklarını söyledi. Bir yandan baba olmak için gün sayan Orakçıoğlu, dünyaca ünlü tasarımcı Pierangelo d’Agostin ile Tween markasının Kreatif Direktörü olarak anlaştıklarını söyledi. Daha önce Jil Sander ve Uniqlo’nun baş tasarımcılığını yapan Pierangelo d’Agostin artık Orka Group bünyesinde faaliyet gösterecek.

Haberin Devamı

Ödül heyecanı

Dijital yayın yapan moda-trend dergisi Evo’s Angels, Kırmızı Türk Haber portalıyla yarın akşam Mojito’da ‘dijital dünyanın en’lerinin seçileceği bir ödül töreni düzenleyecek. Genç modacılar Duygu Çavdar, Nihal Burakgazi, Seda&Selin İyison, Sevda Uçman ve Figen Üntürk’ün karma defilesiyle renklenecek gecenin sunuculuğunu Elif Ece Uzun Samet Sırmalı sunacak.

Teknolojik ürünler

Home Store’un eski ortaklarından Atilla Aksoy’un oğlu Osman Aksoy, 2009’da kurduğu Aksoy Dış Ticaret firması sayesinde, Türkiye’de olmayan, yurtdışında çok satan teknolojik ürünleri müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Geçen yıl Türkiye’ye getirdiği rengarenk telefon ahizeleri ilgi gören Aksoy, bu yıl da Amerika ve Avrupa’da ünlü yıldızların kullandığı Aerial7 kulaklıkları getirmiş.

Katalog mankeni

Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen’in gelini Begüm Şen, Tencere markası Hisar’ın yaz için tasarladığı yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçti. Fiziği ile mankenleri aratmayan Begüm Şen, Hisar’ın yaz kataloğunda hayatına, zevklerine ve ailesine dair soruları yanıtlayıp modellik yaptı.

Haberin Devamı

Hem iş hem tatil

Ayşe Kucuroğlu, Bebek’te sahibi olduğu Happily Ever After’ın mönüsünü Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’nın bünyesindeki Finesse Restaurant’ta müşterilerin beğenisine sundu. Bu yüzden temmuz ayı boyunca Hilton Dalaman Sarıgerme’de hem iş hem tatil yapacak olan Kucuroğlu, özlediği arkadaş ve dostları için de “Chef’s Table” ağırlamaları yapacak.

Dijital menü

Eğlence dünyasının dahi çocuğu İzzet Çapa, yeniliklerin de öncüsü olmaya devam ediyor. Neredeyse her ay dünyadaki yeme içme ve eğlence trendlerini yakından görmek için ekibi ile o ülke senin bu ülke benim gezen Çapa, Nişantaşı’ndaki City’s’de hizmet veren Limonata’da dijital menü uygulaması başlattı. Kağıda basılı menüden farklı olarak tüm yiyecek ve içecekleri resimleri ile görüntüleyebildiğiniz dijital menüde ayrıca Facebook “LIKE” Entegrasyonu ile Twitter Entegrasyonu ve fotoğraf çekimi de yapabiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Alaçatı'da Jazz rüzgarı

Caz severler tarafından her yıl artan bir ilgiyle takip edilerek geleneksel hale gelen Alaçatı Jazz Rüzgarı’nın üçüncüsü Yucca Otel’in ev sahipliğinde yapılacak. Etkinlikte, bugün ve yarın Valeria Proano ve Neşet Ruacan sahne alacak.

Yazarın Tüm Yazıları