Nişantaşı’nda kitap daveti

Aralık Derneği, geçtiğimiz perşembe günü Delicatessen Cafe Nişantaşı’nda bir davet verdi.

Haberin Devamı

Davette, yazar Hande Özcan’ın yeni romanı “Coprus” tanıtıldı. İş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü ismin katıldığı tanıtımda yapılan satışlardan elde edilen gelir, derneğin sosyal sorumluluk projelerine ve burslu düzenlenecek seminer programlarına aktarıldı.

Kraliçe İstanbul’da

İstanbul Kültür Sanat Vakfı, dünyaca ünlü dans topluluğu Nederlands Dans Theater II’yi önceki akşam İstanbullu seyircilerle buluşturdu. Topluluk, Hollanda ve Türkiye arasındaki diplomatik ilişkilerin başlangıcının 400’üncü yıldönümü kapsamında Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gösteri sergiledi.

Gösteriyi Hollanda Kraliçesi Beatrix’in yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Hollanda Kraliyeti Ankara Büyükelçisi Jan-Paul Dirkse, Hollanda Kraliyeti Başkonsolosu Onno Kervers ve İKSV Yönetim Kurulu Başka-nı Bülent Eczacıbaşı da izledi.

Haberin Devamı

Beyaz Saray’dan Sunset’e

Eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore’un kızı Kristin Gore, 35’inci yaş gününü kutlamak için İstanbul’u tercih etti. Kristin Gore, annesi Mary Elizabeth “Tipper” Gore ve Firestone Lastikleri’nin sahibinin kızı Mary Firestone ile Sunset’te kutlama yaptı. Mekânın Japon şefi Hiroki Takemura’nın spesiyallerinden deneyen Gore ailesi ve misafirleri, Takemura ve Gazi Akyol’la fotoğraf da çektirdi.

Alışveriş festivali başladı

Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ile Şişli Belediyesi işbirliğinde düzenlenen GalataModa Festivali, önceki gün Nişantaşı-Maçka Sanatçılar Parkı’na kurulan pop-up mağazalarda başladı. Dört günlük festivalin açılışını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, modacılarla birlikte yaptı.

Yeni sayı çıktı

Yaz geldi. Tatil için nereye gideceksiniz, nerede kalacaksınız, hangi mekânlarda eğleneceksiniz? İşte tüm bunların cevabı, Gecce Yayın Grubu tarafından hazırlanan “Best Restaurants Summer 2012”de! Tam 364 sayfalık rehberde başkanlığını Kenan Erçetingöz’ün yaptığı, üyelerinin hepsi kendi dalında uzman olan ‘gurme kurulu’nun değerlendirmeleri de yer alıyor.

Haberin Devamı

Jinekolog konularına girmiyorum

Ahu Yağtu, “Auvintage” koleksiyonunu geçtiğimiz gün Beymen Blender’da tanıttı. Yedi aylık hamile manken, geceye eşi Cem Yılmaz’la birlikte geldi. Tanıtıma katılan ünlü isimler, DJ kabinine giren Ayşe Boyner’in çaldığı müziklerle eğlendi. Gecede konuklara Yağtu’nun tasarladığı alışveriş çantalarından hediye edildi. Doğacak bebeğiyle ilgili konuşmak istemeyen Cem Yılmaz, soruları “Jinekolog konularına girmiyorum” diyerek yanıtsız bıraktı.

Yazarın Tüm Yazıları