Niobe

Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

Koç
Evinizi, ailenizi, ticari konuları veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu düzenlemeler, bir dönüm noktasına işaret ediyor. Yüksek moralle hareket edebilirsiniz sevgili Koçlar.

Boğa
Kendinizi, rahatınızı, sağlığınızı veya konforunuzu ihmal ettiğinizin farkına varabileceğiniz bir gün. Ters giden olaylar varsa, düzeltmeye çalışmanın faydası olmayabilir...

İkizler
Bazı kişilerin alması gereken dersler olabilir. Şikayet veya eleştiri çok fazla yapınıza uymadığı için politik kalmalı ve kendinizi tutarak sinirlerinizi bozmamaya çalışmalısınız. Unutmayın, sessizlik sizin gibi açık sözlü birinin en büyük silahıdır!

Yengeç
Sabır önemli! Bazı konularda fikirleriniz net olabilir veya bazı alanlarda pozisyonunuzu belirlemiş olabilirsiniz. Ancak söyleyecek sözleri olan bazı kişiler siz onları dinleyene kadar başınızdan ayrılmayabilirler.

Haberin Devamı

Aslan
Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı kişiler sabrınızı zorlayabilirler. Bol şans sevgili Aslanlar!

Başak
Bazı kişileri bazı şeyler yapmaya ikna ederken kendinizden çok şey verebilirsiniz. Kaynak kullanımınızı çoğaltarak kaynakları tüketmeye başlayan veya sizi yavaşlatan, engelleyen bu kişilere karşı tedbir almanız gerekebilir.

Terazi
Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz. Ancak hangi yöne gideceğinizin veya bir sonraki adımınızın ne olacağının kararını sizden başka hiç kimse veremez.

Akrep
Bazı kişiler aldığınız kararlar, verdiğiniz sözler, yaptığınız anlaşmalar konusunda üzerinize gelebilir ve bazı haklı fikirlerini dile getirebilirler. Ancak siz de kural ya da ilkelerinizden vazgeçmeyeceğe benziyorsunuz. Herkesin kendince haklı olması olayları iyice zorlaştırabilir.

Yay
Yaptığınız işleri veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz. Neyse ki, çok yakında sizden farklı düşünen bu kişilerle rekabet etmeniz ya da bu kişileri ikna etmeniz gerekmeyecek. Dolayısıyla şimdilik gerekli açıklamaları kibarca yapıp ortamı yumuşatmakta fayda var.

Haberin Devamı

Oğlak
Çevrenizdeki kişilerin bazı özelliklerini yanlış değerlendiriyor ve bu yönlü kararlar alıyor olabilirsiniz. Olayların iç yüzünü görmeye ya da karşınızdaki kişileri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kova
Karışık konular gündemde ve ilgi bekliyor olabilir. Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var. Stratejinizi doğru belirlemeniz gereken bir gün sevgili Kovalar.

Balık
Sizi tartışmalı ortamların içine çekmek isteyen kişiler olabilir veya kendinizi tartışırken bulabilirsiniz. Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları