Niobe

Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

KOÇ   21 Mart-19 Nisan
Ailenize ve ilişkilerinize odaklanmalısınız. Özel bir tartışma ortamında dışarıda kalabilirsiniz. Olaylara basit şekilde yaklaşmanız çözümler üretmenizi kolaylaştıracaktır.

BOĞA   20 Nisan-20 May›s
Maddi veya özel bir konu halen çözüm bekliyorsa, bugün bu konuya daha fazla eğilmeniz gerekebilir. Özel bir kişiye yapacağınız ziyaret ilişkinizi güçlendirebilir.

İKİZLER   21 May›s-21 Haziran
İnatlaşarak değil, esnek kalarak başaracağınız günler! Maddi kazançlarınızı artırmak eğilimindeyseniz yaratıcılığınızın ve geçmiş deneyimlerinizin faydasını görebilirsiniz.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz
Uzlaşmacı olmakta fayda var. Alışılmadık bir kanal ya da kaynak vasıtasıyla yeni bir anlaşma ya da günlük yaşamda bir düzenleme söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos
Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için yaptığınız planları gözden geçirmelisiniz. Ortam değişikliği bulunduğunuz durumu daha iyi görmenizi sağlayabilir.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül
Geçmişi unutmanızda fayda var. Seçeneklerinizi gözden geçirmeli ve en azıyla en fazlasını elde edebileceklerinize yoğunlaşmalısınız. Bütçenizi aşmamaya dikkat etmelisiniz.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim
Plan ve projeleriniz ivme kazanmaya başlıyor. Ancak, bir işi tamamlamadan diğerine atılmamalısınız. İş hayatınızı ön plana almalı ve dikkatle ilerlemelisiniz.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım
Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz. Kendinize, bilginize veya yeteneklerinize güvenerek hareket etmelisiniz.

YAY   22 Kasım-21 Aralık
Ayaklarınızın yere sağlam basması insanların işinize karışmasının önünü kesebilir. Hareketlerinizin geçerli sebeplerini açıkladıktan sonra ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

OĞLAK   22 Aral›k-19 Ocak
İş hayatınıza ve kariyerinize odaklanmalı, ilerlemenizi hızlandıracak değişiklikler yapmalısınız. Aşk hayatınıza ya da sevgi içerikli ilişkilerinize zaman ayırmanız gerekiyor.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat
Kalpten istediğiniz projelerin veya kişilerin peşinden gitmelisiniz. Sosyalleşmeli, iletişim ağınızı genişletmeli ve çevrenizle düşüncelerinizi paylaşmalısınız. Seyahatler ön planda.

Haberin Devamı

BALIK   19 Şubat- 20 Mart
Hedeflerinize ulaşmanıza yardım edecek maddi fırsatlar yolda. Duygusal bağlar özel bir kişiyle daha güçlü bir ilişki kurmanızı sağlayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları