New Jersey yeni rekor peşinde

MAÇ erken koptuğu için Bucks koçu Skiles as oyuncularını fazla tutmadı sahada.

Haberin Devamı

Ersan 13 dakika oynarken 2 sayı, 5 ribaunt ve 4 asistle tamamladı karşılaşmayı. New Jersey ise bambaşka bir alem. 34 maçta sadece 3 galibiyet alabildi takım. NBA’in gelmiş geçmiş en kötü sezon başlangıcına imza atan Nets, şimdiyse gözünü lig tarihinin en az galibiyet alma rekoruna dikti. Eski rekor 1972-73 sezonunun Philadelphia 76ers takımına ait. O efsane kadro 82 maçta yalnızca 9 galibiyet alarak gönüllerde taht kurmuştu!

Arenas ifade verdi!

Gilbert Arenas pazartesi günü polisin karşısındaydı. Soyunma odasında silah çekme hadisesi yüzünden tam 2 saat polis ve savcıya ifade verdi. Görüşmenin ardından yazılı bir açıklama yayınlayan Arenas, dolabında silah bulundurmakla ilgili “Takım arkadaşıma şaka için yaptım ve hatalı bir karardı” dedi.
Associated Press’in haberine göre ayrıca Arenas’ın soyunma odasında toplam 4 tane tabanca varmış, onu da bu vesileyle öğrendik. Söylemiştim ama ben, bu adam şaka yaptım diyecek, yolunu yapıyor diye! Salı günü de basının karşısına çıkan oyuncu pek yakında NBA Başkanı David Stern’le bu mevzuuları konuşacağını bildiğini ve polisten de savcıdan da Stern’den korktuğu kadar korkmadığını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları