Ne yazdıysam oldu!

25 Nisan’daki yazımda açıkça dile getirmiştim. Ülkemizde o günden itibaren 6 ay boyunca yaşanabilecek beklenmedik ve sarsıcı olayları, 25 Nisan tarihli yazımda detaylı şekilde okuyabilirsiniz.

Haberin Devamı

 www. niobeastro. com  isimli web sitemde ise, net tarihler vermiştim ve 25 Nisan tutulmasını birinci sayfada hiç değiştirmeden tutuyordum ve hala tutuyorum. Yazdıklarımın birebir gerçekleştiğini gördükten sonra Aralık sonuna kadar sağlıklı bir ortamın sağlanması adına, ısrarla herkesden bu yazımı bir kez daha okumalarını rica edeceğim. Bazen çocuklar daha fazla şey bilir, kimi zaman babalarına sesini yükseltmek zorunda kalır, annelerine bağırmak. Kırıp dökmeden çözülür sorunlar aile içinde, ama işitilmek ön koşuldur iletişimde. Bir ülkeyi paylaşıyoruz kardeşce hepimiz bir aileyiz, kimimiz öğrenci, kimimiz tinerci, kimimiz polis, kimimiz bir hiçiz. Politikacılarımız var, mühendislerimiz, askerimiz, doktorumuz, çaycımız , garsonumuz, yanlışlarımız ve doğrumuz. Aşılamayacak sınırlar, konuşulmayan sorunlarımız var, konuşulmaması gerekenler belki de? Tutulmalar sarsıyor, gezegenler uyarıyor, ne oluyorsa Tanrı’nın gözetiminde oluyor, kimimiz öğreniyor, kimimiz erteliyor. Önümüzdeki beş ay boyunca dersimiz Sosyal Bilgiler, Uluslararası İlişkiler ve Toplumsal Psikoloji.  Öfkelenmemeliyiz, öfkelendirilmemeliyiz ve öfkelendirmemeliyiz.

Haberin Devamı

KonuÅŸmak yerine uygulamak gerek!

Özel yaşamınızla, iş hayatınızla, ticari planlarınızla, sanatsal veya finansal projelerinizle ilgili fikirlerinizin değerlerinin anlaşılması, sadece uygulamaya konmasıyla mümkün olabilir. Bugün, bu konularda konuşmak yerine, eyleme geçmek ve başarmak zamanı! Konuşarak zaman kaybetmek yerine pratiğe geçerek zaman kazanmalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel
              Â

Yazarın Tüm Yazıları