Ne yaptın Lara

Lara Kamhi, omuzlarından aşağıya sarkan saçlarını kısacık kestirdi...

Önceki gece Joke Perestroyka’daki partide rastladım kendisine. Arkadaşlarıyla birlikte New York’lu ünlü DJ Sinatra’yı dinlemeye gelmişti. Kısacık kestirdiği saçlarıyla dikkat çeken Kamhi, erkek çocuklarına benzemiş ama bu tarz onu aynı zamanda çok şirin göstermiş. Dostları ise onun yeni haline alışmanın zaman alacağını düşünüyor.

Ateşdağlı’nın yeni albümü

Reina’nın müzik direktörü DJ Suat Ateşdağlı’nın imzasını taşıyan ve Türkiye’de son yılların en çok satan yabancı çalışmalarından olan “Bosphorus Night” serisinin yeni albümü çıktı. Yeni Dünya Müzik ve DMC etiketleriyle yayınlanan “Bosphorus Night-3” albümünde, Tarkan, Ajda Pekkan ve Ziynet Sali’nin yanı sıra, ünlü DJ’in “Devlerin Aşkı” şarkısına yaptığı remix de var.

Kıskanç Kuku

Sortie ve Salomanje’nin sahibi Erol Kaynar’ın Kuku adlı bir papağanı var. Kuku’ya altı yıldır baktığını belirten Kaynar, papağanıyla arasındaki bağı şöyle anlatıyor: “Kuku’yla ilginç bir bağımız var. Biriyle konuştuğumu görünce çok kıskanıyor. Ben artık onu çocuğum gibi görüyorum. Eve, işe hep birlikte gidip geliyoruz. Sadece tatillerde onu bırakmak zorunda kalıyorum. Ama döndüğümde uzun bir süre benimle konuşmuyor.”

Caz müzikle açıldı

İstanbul Boğazı’nın en güzel koylarından birinde konumlanan L’ist İstinye Suites, yaz mevsimine eğlenceli bir partiyle ‘merhaba’ dedi. İş ve sanat dünyasından çok sayıda ismin katıldığı partinin ev sahipliğini, Krea Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal yaptı. Gece, Aşkın Arsunan Gitar Grubu’nun caz müzikleriyle renklendi.

Abrakadabra’nın kızlarına ödül

‘Abrakadabra’ diye bilinen illüzyonist Lütfi Demirtok’un kızları Dilek Hanif ile Oya Demirtok, geçtiğimiz hafta düzenlenen Magazin Gazetecileri Ödül Töreni’nde ödül aldı. Hanif “Yılın en iyi modacısı” ödülüne layık görülürken, gazeteci Oya Demirtok MGD Onur Ödülü aldı.

Joke Perestroyka’da Gençliğe Dönüş partisi

Kış sezonu boyunca Longtable’da yapılan salı partilerinin adresi değişti. Salı gecelerinin yeni eğlence mekânı artık Joke Perestroyka...

Çapamarka’nın klasikleşen salı partileri, artık grubun Araketler-Sıraevler’deki yeni mekânı Joke Perestroyka’da... Adres değiştiren partilerin ilki ise, Blackberry’nin ev sahipliğinde, “Back to Youth” (Gençliğe Dönüş) konseptiyle geçtiğimiz gece yapıldı. Partide, New York’un en ünlü kulüplerinde müzik direktörlüğü yapan ve şehrin en revaçtaki kulüplerinden 1OAK’ın da DJ’i olan Sinatra performans sergiledi. Partiye katılan Tuba Ünsal, 1OAK’ta tanıştığı DJ Sinatra ile bir süre sohbet etti.
Yazarın Tüm Yazıları