Ne oldu size böyle

Didem Yılmaztürk ile Mehmet Yılmaz Ulusoy, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir törenle dünyaevine girdi.

Kalabalık davetli topluluğu arasında Sema Aktaş da vardı. Eşi Kutlu Aktaş’ın katılmadığı düğüne tek başına gelen Sema Hanım’ın yüz hatları kimsenin dikkatinden kaçmadı. Yeni yaptırdığı anlaşılan estetik nedeniyle dudak, alın, yanak ve çene kısımlarında şişkinlik vardı. Ameliyat sonrası oluşan ödemin geçmesini bekleyemeden bu düğüne katılmak zorunda kalmıştı belli ki Sema Hanım.

Şov zamanı

Yurdal Sert’in gece hayatına ve eğlenceye düşkünlüğü herkesçe malum... Babası Mehmet Sert’in sahibi olduğu Levent’teki Metro City’nin işleriyle ilgilenmek yerine tatlı hayat sürmeyi tercih eden Sert, söylediğine göre şu sıralar sevgilisi İvana ile evlilik hazırlıkları yapıyor. İkiliye geçtiğimiz günlerde Ortaköy’deki Anjelique çıkışında rastladık. Yurdal Bey yine tam formundaydı, şov fırsatını kaçırmadı ve poz vermekle yetinmeyip objektifler karşısında sevgilisini nefessiz kalana kadar öptü!

İçelim açılalım

Manken Nefise Karatay ile Tarkan’ın baldızı Bilge Öztürk, önceki akşam Becks birası için yarıştılar. Rumeli’deki Don Juan adlı barda düzenlenen yarışmada 5 litrelik birayı ilk bitiren Hakan Karaca oldu. Birinciye Bekcs tarafından bisiklet armağan edildi.

Arp ustası çıktı

Geçtiğimiz gün Tefal tencerelerinin tantımında yer alan Ebru Ürün, elindeki arple görenleri şaşırttı. Bunun eğitimini aldığını kimsenin bilmediğini söyleyen güzel manken, ‘Kimse bilmez benim konservatuvarda okuyup arp çaldığımı... Başak Gürsoy’da olduğum dönemlerde çalıyordum, ama 17 yıldır dokunmamıştım. Tefal’den böyle bir tanıtım fikri gelince, bir ay hazırlandım. Arp geçmişten ve meleklerden gelen muhteşem bir saz. Bulutların üzerine çıkarıyor insanları. Bir nevi meditasyon. Bu işten sonra bir arp edinip devam etme kararı aldım’ dedi.

Delikanlılık bir yere kadar

Yılmaz Erdoğan, geçtiğimiz haftasonu Cem Yılmaz’ın kız kardeşi Özge’nin nikahına katıldı. Kandilli’deki İstanbul Ticaret Odası’nın restoranında gerçekleşen düğünde gelinin nikah şahitliğini de üstlenen Erdoğan’ın neşesi yerindeydi. Ancak deniz kıyısında kendini iyice hissettiren ve yazın bittiğini kanıtlayan serin hava, sanatçıyı zor durumda bıraktı. Uzun süre soğuğa direnmeye çalışan Erdoğan, sonunda ‘Bu saate kadar delikanlılık yaptık, ama yeter. Çok üşüdüm’ diyerek omuzlarına şal aldı.

Boyamaktan vazgeçmiş

Yeşilçam’ın eski jönlerinden İzzet Günay, sinemaya veda ettikten sonra antikacılığa soyunmuştu. Zamanının çoğu Şişli’de açtığı antika dükkanında geçen Günay, geçen akşam hemşehrisi Yılmaz Ulusoy’un oğlu Mehmet Yılmaz Ulusoy’un düğününe katıldı. Çırağan Sarayı’nın girişinde eşi İpek Hanım’la objektifimize takılan oyuncunun, yıllardır siyaha boyadığı saçlarını artık boyamaktan vazgeçtiği ve kır saçlarını saklamayı bıraktığı görüldü.

Kaderleri Ayşe Hanım’a bağlı

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Ergun Gürsoy’un, eşi Ayşe Hanım’ı uğur olarak gördüğünü yakın dostları dışında kimseler bilmez. Ama bu garip bir uğur... Maç kazanmaları için Ayşe Hanım’ın stada gelmesi değil, stadtan uzak durması gerekiyormuş! Onun maça gelmediği günler sahadan zaferle ayrıldıklarına inanan Ergun Bey, bunu sadece yakın arkadaşlarına anlatmış.

Eğlenceye devam

İstanbullu clubber’ların gözde mekanı Twenty, yıllardır hizmet verdiği Taksim’deki yerinden Beyoğlu Meşrutiyet Caddesi’ne taşındı... Ceylan Çaplı’nın sahibi olduğu Twenty’de DJ Ercüment en popüler müzikleri çalarken, mekanın halkla ilişkilerini Emel Biçer üstlendi.

Şimdilik çocuk yok

Mankenliği bıraktıktan sonra Levent Eruysal ile evlenen eski Türkiye Güzeli Yeşim Palandüz, evliliğinin 2’nci yılını Şamdan’da kutladı. 2. yıldönümlerini baş başa kutlamayı tercih eden ve ‘Mutlu bir evliliğimiz var’ diyen çift, çocuk yapmayı ise şimdilik düşünmediklerini ifade etti.

Dolu dizgin devam

Almula Merter’in yönettiği ‘Vajina Monologları’ ve ‘Dövme’ gibi sansasyonel oyunlardaki performansıyla kendinden söz ettiren Arzu Yanardağ, oyunculuğa devam diyor. Yaz boyunca özel bir televizyon kanalında ekrana gelen ‘Tatil Aşkları’ dizisinde rol alan ve neredeyse tüm sezonu sette geçiren Yanardağ’ın tek şansı ise, çekimlerin bir tatil köyünde yapılması oldu. İşten arta kalan zamanlarda kendini şezlonglara atan güzel oyuncu, oyunculuk konusunda kendini geliştirmeye devam edeceğini ve başarısını herkese kabul ettireceğini belirtiyor.
Yazarın Tüm Yazıları