MÜZİĞİN KANATLARINDA ZAMANSIZ VE MEKÂNSIZ!

Tuluyhan Uğurlu, 14 Eylül Cumartesi akşamı, Galata Mevlevihanesi’nin bahçesinde piyano resitali verecek.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü piyanist Tuluyhan Uğurlu, yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Tuluyhan’ın piyanosu bu kez 1491’den bugüne İstanbul’un mistik dünyasının en önemli merkezlerinden biri olan Galata Mevlevihanesi’ne taşınıyor.

MEVLEVİHANE’NİN BAHÇESİNDE İLK KEZ PİYANO SESİ!

Halk arasında Kulu Kapısı Mevlevihanesi, Galib Dede Dergâhı olarak da bilinen, 2011 yılından beri Galata Mevlevihanesi Müzesi olarak hizmet veren ayrıca Şeyh Galip ve İbrahim Müteferrika’nın kabirleri de bulunan Mevlevihane’nin bahçesinde, 14 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’da, ilk kez piyano sesi duyulacak.

MİSTİK BİR YOLCULUĞA ÇIKILACAK FARKLI BİR KONSER!

Tuluyhan Uğurlu, İstanbul - Tünel’de bulunan bu gizli bahçede, onlarca kabir arasında müzik ve görüntülerle dinleyicisini, piyano tutkunlarını yine farklı bir müzikal yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Uğurlu, konserde ‘Go With God’, ‘Kutsal Kitaplardan Ayetler’ gibi eski albümlerinde yer alan eserlere de yer verecek.

MÜZİĞİN KANATLARINDA ZAMANSIZ VE MEKÂNSIZ BİR YOLCULUK!

Bir sonbahar akşamında Tünel’de İstiklal Caddesi’nin başladığı noktada yaşam alabildiğine coşkusu ile sürerken, Mevlevihane’nin kapısından girip, ‘Hamuşan-Susmuşlar’ın dünyasına doğru bir yolcuğa çıkmak isteyenler…

Mezar aralarında onlarca kedi yavrusu, devasa ağaçlarda kuş sesleri, yaprakların hışırtısından başka hiçbir sesin olmadığı, Beyoğlu’nun yaşayan karmaşasından uzak, kim bilir belki de gerçek dünyada…

Bu sessizlik içinde size farklı boyutlardan melodiler fısıldayan Tuluyhan Uğurlu’nun piyanosu…

Bir eylül akşamında Galata Mevlevihanesi bahçesinde müziğin kanatlarında zamansız ve mekânsız bir yolculuk…

Biletler Biletix’te…

MÜZİĞİN KANATLARINDA ZAMANSIZ VE MEKÂNSIZ

Yazarın Tüm Yazıları