Müzayede yaklaşıyor

Artı Mezat, "Sanat Sonsuzluğun Habercisidir" adlı müzayedesini 30 Nisan günü Kadir Has Üniversitesi Müze Lobisi’nde, Can Has yönetiminde gerçekleştirecek.

Müzayedeye çıkacak eserler, 29 Nisan’a kadar Artı Mezat’ta sergilenecek. Saat 14:00’te başlayacak olan müzayedede oryantalistlerden tablolar, antika eserler, Mehmetçik Vakfı’na ait elmas ve yakut mücevherler satışa sunulacak. Artı Mezat’ın sahibi Can Has Fausto Zonaro’dan "Dervişler", adlı tablonunda satışa sunulacağını söyledi.

Kalp pili takıldı/images/100/0x0/55eac634f018fbb8f895dbc7

Kızı Süreyya Yalçın’ı geçen yıl Kerem Dürüst’le evlendiren işadamı Faruk Yalçın, iki hafta önce Amerikan Hastanesi’nde kalbinden bir operasyon geçirdi. Kalbine pil takılan Faruk Bey, yaklaşık iki haftadır hastanede kalıyor. Durumu her geçen gün iyiye giden Faruk Yalçın, doğum günü olan 23 Nisan’da da hastanedeydi. FarukBey, o gün Boston’da yaşayan kızı Süreyya Yalçın’dan gelen telefonla çok mutlu oldu.

Kıral ödül verdi

"Kendi Trendini Kendin Yarat" tasarım ödülleri, İMOB 2006 Fuarı MOBDER standında 21 Nisan’da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Tasarım öğrencilerini profesyonel isimlerle buluşturmak ve sektöre yeni, dinamik ve yaratıcı tasarımcılar kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen organizasyona Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nden katılan yarışmacılar, ilginç tasarımlarını jürinin beğenisine sundu. Yarışmada birincilik kazanan yarışmacı 4 bin, ikinci 3 bin, üçüncü ise 2 bin YTL ile ödüllendirildi. Ödüller MOBDER Başkanı Fatih Kıral tarafından verilirken, Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen de kazananları tebrik etti.

Topkapı’da renkli şov

Kozmetik sektörünün ünlü kuruluşlarından Sebastian’ın piyasaya yeni çıkardığı saç boyaları ve makyaj seti, önceki akşam Topkapı Sarayı’ndaki Tophane-i Amire binasında düzenlenen davetle tanıtıldı. "Saç Şov" gecesinde mankenler, ünlü kuaförlerin uyguladığı saç ve makyajları mini bir şovla davetlilere tanıttı. Dünyaca ünlü kuaför Reiner Sauter de yaptığı şovla izleyenlerden alkış aldı. Şov sonrası konuklar İlhem’in konseri ile eğlenceye devam etti. Nurettin Hasman sevgilisi Eda Taşpınar’la geceye katılanlar arasındaydı.

Yalıda buluştular

Monique-Jeri Benardete çifti yakın dostlarına önceki akşam Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir davet verdi. Konuklarını hayat arkadaşı Jeri Benardete ile birlikte kapıda karşılayan Monique Hanım, siyah dantel elbisesiyle son derece zarif görünüyordu. 300 kişilik davetin en önemli konukları arasında, Monique Hanım’ın yakın dostları Nursen Gündüz ile Belma Simavi de vardı. Davete Deniz Akkaya, modacı Cengiz Abazoğlu ile katıldı. Rüksan Ürgüplü ise geçirdiği estetik operasyon sonrası epey gençleşmiş ve güzelleşmişti.

Açılış daveti İstanbul’da

Ağustos ayında Antalya-Belek’te açılacak olan dünyanın en iddialı otellerinden Adam&Eve’in tanıtım davetinin haziranda, İstanbul’da yapılmasına karar verildi. Grubun pazarlama direktörü Sedef Baran ile halkla ilişkilerini yürüten BPR şirketinin başkanı Banu Birkan, haziranın ilk haftası verilecek davet için hummalı bir çalışma içinde... Eren Talu’nun mimarlığını üstlendiği projede, her odanın içinde jakuzi, her suitte sauna, tüm villalarda ise özel bahçe ve havuz bulunacak.
Yazarın Tüm Yazıları